26 / 04 / 2024

Sinpaş İstanbul Sarayları'nda 225 bin 222 TL'ye!

Sinpaş İstanbul Sarayları'nda 225 bin 222 TL'ye!

Sinpaş  GYO, Bosphorus City'den sonra; Küçükçekmece'de, projenin yan parselinde İstanbul Sarayları projesine başlıyor



İstanbul Sarayları; şehre yüzyıllar boyu hükmeden saraylardan ve çevresindeki semtlerden esinlenilerek modern mimariyle yeniden yorumlandı. Sinpaş GYO'nun yeni projesi İstanbul Sarayları'nda sadece saraylar değil, saray hayatının diğer güzelliklerini yansıtan yalılar, kasırlar ve köşkler de bulunuyor. Saray mimarisine has özel bahçeler, çeşmeler, şadırvanlar, cihannümalar, tonozlar, ferforjeler, geniş avlular, yüksek tavanlı giriş ve kat holleri, büyük ve görkemli kapılar saraylar şehrine çağıran mimari detaylardan sadece bazıları... Bu eşşiz yapılarla bütünleşen Boğaz'ın kıvrımları, su yaşantısı, meydanlar, korular ve keşfedilmeyi bekleyen sürpriz mekanlar ise saray hayatını tamamlayan diğer güzellikler.

İstanbul Sarayları projesi toplam 119 bin 500 metrekarelik bir alana inşa edilecek. Toplam 253 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projede 1.201 adet konut bulunacak. İlk etap olan Çırağan etabında ise toplam 402 konut var. İki haftalık ön tanıtım günlerinde bu 402 konutun yarısı satıldı. 85 milyon TL ciro elde edildi. Konutların en pahalısı Çırağan Köşkü ve Kuzguncuk yalıları. Bu dört konutun hepsi satıldı. Çırağan Köşkü'nü sanayi sektöründen bir iş adamı kısa vadeli taksitle aldı. Projedeki en ucuz daireler ise 24 katlı Hisar Kuleleri'ndeki rezidanslar. Burada 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. 80 bin metrekarelik peyzajın bulunduğu İstanbul Sarayları'nda gölet alanı 13 bin 500 metrekare, gölet derinliği ise 130 santimetre.

İstanbul Sarayları projesinde, Şehzade Sarayları, Kuzguncuk Yalıları, Çırağan Köşkü, Dolmabahçe Köşkü, Koru Sarayları, Sultan Sarayları, Hünkar Konakları, Hanzade Konakları ve Hisar Kuleleri olmak üzere dokuz farklı yaşam seçeneği bulunuyor. Projede büyüklükleri 75  metrekare 1+1 `den, 426 metrekare 6 +1'e kadar 62 farklı ev seçeneği bulunuyor. Fiyat aralığı ise 225 bin 222 TL ile 1 milyon 865 bin 840 TL arasında değişiyor. 

Sinpaş GYO, İstanbul Sarayları için lansmana özel, avantajlı ödeme planı  sunuyor. Peşinatsız,  3 ay sonra  yüzde 5, 12 ay sonra  yüzde 10, teslimde  yüzde 30, bakiye 72 ay vade ile 2.415 TL'den başlayan taksitlerle ve 0.92 faiz oranıyla kolayca ev sahibi olunabilecek.

İstanbul'da binlerce yıl önce temiz suları, yeşil bitki örtüsü ve göl kenarındaki verimli toprakları nedeniyle ilk yerleşim bölgesi olarak Osmanlılar'dan Romalılar'a kadar birçok medeniyet  Küçükçekmece'yi seçti. İstanbul Sarayları'nın özenle seçilmiş konumu geçmişinde olduğu gibi geleceğe de hükmedecek şekilde gelişiyor. İstanbul Sarayları; TEM, E-5 ulaşımları ve raylı sistemlerin merkezinde yer alıyor. Atatürk Havaalanı'na ise sadece 10 dakika mesafede. Ayrıca bölgeye yakın holding ve büyük şirket merkezlerinde çalışanlar için cazibe merkezi olması, Küçükçekmece Gölü, Uluslararası Doğa ve Eğlence Tema Park'ı ve Sinpaş Bosphorus City'ye komşuluğu ile saraylar şehri yeni sahiplerini bekliyor.  

Suyla buluşan yamaçların yarattığı manzara etkisi ve mahremiyet, İstanbul Sarayları'nda birbirinden farklı zengin çeşitlilikte özel yaşam alanları sunuyor. Sahil yapılarının mahremiyetine dikkat edilerek tasarlanan seyir alanları, her noktadan Boğaz'ı görecek şekildeki bina yerleşimleri, "su- koru -meydan" üçlemesinin sunduğu modern saray hayatı projenin ayrıcalıklarından sadece birkaçını oluşturuyor.

İstanbul Sarayları projesinde, peyzajın saray bahçelerini aratmayacak nitelikte olmasına dikkat edildi. Fıstık çamı, çınar, servi, erguvan gibi İstanbul'un korularının, meydanlarının simgesi olmuş vazgeçilmez ağaçlarını İstanbul Sarayları'nın dört bir yanında görmek mümkün. Ayrıca Boğaziçi'nin bitki karakterini oluşturan nadide çiçekler ve saray tepelerinde insan eliyle serilmiş halı gibi duran çemen sofalar da İstanbul Sarayları'nı tamamlayan ince dokunuşlar arasında yer alıyor. 

Minyatürlerden esinlenen setli bahçeler yaşayanları kentten doğaya küçük yolculuklara çıkaracak. Boğaz manzaralı koru yolları, İstanbul Sarayları'nda yeniden canlanan çınarlı, servili iskele kıyı çıkmazları, korulardan meydanlara uzanan yeşil halı ve tematik bahçeler İstanbul Sarayları'nın kıyılarına kadar uzanıyor.  

0212 444 1 440

www.istanbulsaraylari.com

İlgili haber

İstanbul Sarayları görücüye çıkıyor! 225 bin TL'ye!

İstanbul Sarayları'nda avantajlı son 3 gün! 225 bin TL'ye!

istanbulsaraylari.com yayında!

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön