19 / 04 / 2024

Sinpaş İstanbul Sarayları'nda 80 ay vade kampanyasında son gün 21 Aralık!

Sinpaş İstanbul Sarayları'nda 80 ay vade kampanyasında son gün 21 Aralık!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: İstanbul Sarayları

Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen İstanbul Sarayları 1.200 adet daireden oluşuyor. İstanbul Sarayları projesinde 80 ay vade kampanyasında son gün 21 Aralık belirlendi.




İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinin Halkalı bölgesinde hayata geçirilen  İstanbul Sarayları  Sinpaş GYO  imzası taşıyor. Sinpaş GYO'nun 40. yılında projede de özel indirimler uygulanıyor.


İstanbul Sarayları projesinde daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon seçenekleriyle bulunuyor. Projede daireler 119 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


İstanbul Sarayları projesi sosyal donatı olarak  basketbol sahası, süs havuzları, yüzme havuzu, güvenlik hizmetleri, kayıkhane, tenis kortları, koşu parkurları, fitness merkezi, sauna gibi alanları bulunuyor.


Sinpaş  İstanbul Sarayları  80 ay vade kampanyasında son gün 21 Aralık olarak belirlendi. Atatürk Havalimanı'na 10 dakika, TEM'e 5 dakika kadar uzaklıkta bulunan İstanbul Sarayları projesinde yüzde 50 peşin ödendiğinde 80 ay vade uygulanıyor. Hiç peşinatsız ödemelerde ise 40 ay vade uygulanan projede taksitler ise 2 bin 880 TL'den başlıyor. Ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 1 KDV uygulanıyor. Ödemelerde vade farkı ve banka kredisi yok. Projedeki kampanyaların son günü 21 Aralık Pazar günü olarak belirlendi.



İstanbul Sarayları iletişim

Adres: Altınşehir İstanbul Caddesi Küçükçekmece / İstanbul

Tel: 444 1 974 

Web: www.sinpas.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön