19 / 04 / 2024

Sinpaş Kelebekia'da 165 bin TL'ye!

Sinpaş Kelebekia'da 165 bin TL'ye!

Sinpaş Yapı tarafından konsept bir konut projesi olarak hayata geçirilen Kelebekia’da satışlar patladı. Sancaktepe’de 47 bin metre kare arsa üzerine inşa edilecek 440 konutluk projenin yüzde 50’si şimdiden satıldı



165 bin ile 450 bin TL arasında değişen fiyatlarla 25 Eylül’de satışa çıkan projenin, Ekim 2012 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

“Kelebek” figüründen ilham alınarak tasarlanan gölet ve yeşil alanlarıyla doğa ile iç içe bir yaşam sunan Kelebekia Projesinde, tümü gölet manzaralı 440 konutun yer alıyor. 70 metre kare ile 184 metre kare arasında değişen farklı büyüklükteki konutlar her ihtiyaca hitap ediyor. 1+1’den 4+1’e kadar farklı seçenekteki dairelerin bulunduğu projede, üç faklı tipte dubleks daireler de yer alıyor. Henüz tanıtıma çıkmadan büyük ilgi gören projede, satışa çıktığı 25 Eylül’den bu yana 220 konutunun satışı gerçekleştirildi.

Farklı bir konsepte sahip olan Kelebekia projesi mimarisi, peyzajı ve sosyal donatılarının yanında cazip fiyatları ve ödeme koşullarıyla da dikkat çekiyor. Kelebekia projesinde fiyatlar, konut tiplerine göre 165 bin TL ile 450 bin TL arasında değişiyor. Kelebekia projesine özel, baz faiz oranının altında banka kredisi kullanma olanağı bulunuyor. Buna göre 60 ay vade için yüzde 0,66 faiz oranı ile kredi kullanılabiliyor. Kampanya süresince kısa bir dönem için geçerli olan faiz oranlarının yanı sıra projede, Sinpaş Yapı bünyesine yapılacak ödemeler için 72 ay vadeli ödeme planı da yer alıyor.

Sahip olduğu farklı konsepti ve konumu itibariyle bölgede niş bir proje olarak ön plana çıkan Kelebekia, henüz tanıtıma çıkmadan büyük ilgi gördü.  İstanbul’un hızla ve düzenli bir şekilde gelişen Sancaktepe bölgesinde yer alan ve çevresindeki nitelikli konut projeleri ile önümüzdeki dönemde daha da değer kazanacak Kelebekia Projesi, özellikle ev sahibi olmak isteyen ailelerin dikkatini çekiyor. Proje, Sinpaş Grubu’nun Sancaktepe bölgesindeki Lagün Projesinden sonra ikinci büyük yatırımı olmasından dolayı da ayrıca özel bir değer taşıyor.


Proje Künyesi

Proje ismi: Kelebekia 
Firma: Sinpaş Yapı A.Ş.  
Konum: Sancaktepe
Daire sayısı: 440
Daire metrekare: 70 m2 – 184 m2
Fiyat aralığı: 165 bin ile 450 bin TL
Teslim tarihi: Ekim 2012

www.kelebekia.com.tr

0212 444 19 74

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

İstanbul’un hızla ve düzenli bir şekilde gelişen Sancaktepe bölgesinde yer alan ve çevresindeki nitelikli konut projeleri ile önümüzdeki dönemde daha da değer kazanacak Kelebekia Projesi, özellikle ev sahibi olmak isteyen ailelerin dikkatini çekiyor. Proje, Sinpaş Grubu’nun Sancaktepe bölgesindeki Lagün Projesinden sonra ikinci büyük yatırımı olmasından dolayı da ayrıca özel bir değer taşıyor.

İstanbul’un yeni merkez semtlerinden biri olacak bu bölgede konumlandırılan Kelebekia projesi, ana arterlere yakınlığı ve toplu taşıma araçlarının çeşit ve yoğunluğu sayesinde kolay ulaşım imkanı veriyor. TEM oto yoluna sadece 1 km mesafedeki projeden, Kozyatağı’na 10 dakikada ulaşılabilecek. Projenin Boğaziçi Köprüsü’ne mesafesi de 16 km. Kelebekia Projesi, ayrıca çevrede yer alan birçok alışveriş merkezine, eğitim kurumuna, özel ve devlet hastanesine yakınlığı ile de dikkat çekiyor.

47 bin metrekare arsa üzerine inşa edilecek ve henüz tanıtıma çıkmadan büyük ilgi gören projede 440 konut yer alıyor. Eylül 2010’da inşasına başlanan Kelebekia projesinin, Ekim 2012 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. “Kelebek” figüründen ilham alınarak tasarlanan proje, 21 bin metrekarelik gölet ve yeşil alanlarıyla doğa ile iç içe bir yaşam sunuyor.

440 konutun tümü gölet manzaralı…

Kelebekia Projesi’nde inşa edilecek 440 konutun tümü, kelebek şeklindeki biyolojik gölet ve peyzaj manzaralı bir konuma sahip. 70 metrekare ile 184 metrekare arasında değişen farklı büyüklükteki konutlar her ihtiyaca hitap ediyor. 1+1’den 4+1’e kadar farklı seçenekteki dairelerin bulunduğu projede, üç faklı tipte dubleks daireler de yer alıyor. Farklı bir konsepte sahip olan Kelebekia projesi mimarisi, peyzajı ve sosyal donatılarının yanında cazip fiyatları ve ödeme koşullarıyla da dikkat çekiyor. Kelebekia projesinde fiyatlar, konut tiplerine göre 165 bin TL ile 450 bin TL arasında değişiyor.
Hürriyet


Geri Dön