25 / 04 / 2024

Sinpaş Köyceğiz erken bahar indirimi fırsatları!

Sinpaş Köyceğiz erken bahar indirimi fırsatları!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Sinpaş Köyceğiz

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen Sinpaş Köyceğiz erken bahar indirimi fırsatları ile satışlarına devam ediyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.



Teslimleri 2016 yılı Mayıs ayında yapılacak olan  Sinpaş Köyceğiz  Sancaktepe'de toplam 291 adet konut bulunuyor. Proje 26 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.


Meyve bahçeleri, çocuk oyun alanları, gölet, mini bağlar, fitness merkezi, spor alanları, yürüyüş yolları gibi sosyal donatı alanlarına sahip olan Sancaktepe Sinpaş Sinpaş Köyceğiz erken bahar indirimi fırsatları devam ediyor. 


Sinpaş Yapı imzası ile yükselen Sinpaş Köyceğiz Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri 67 metrekareden başlıyor.


Sinpaş Köyceğiz erken bahar indirimi fırsatları kapsamında yüzde 15 indirim, lansmana özel fırsatları kapsamında yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projede indirimli fiyatlar 1+1 dairelerde 247 bin 630 TL, 3+1 dairelerde ise 524 bin 25 TL olarak belirlendi.


Sinpaş Köyceğiz nerede?

Adres: Abdurrahman Gazi mah. Sevenler cad. Kasaba sok. Sancaktepe / İstanbul


Sinpaş Köyceğiz iletişim

Telefon: 444 19 74

Web: www.sinpaskoycegiz.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön