28 / 03 / 2024

Sinpaş Liva'da 426 bin TL'ye 2+1!

Sinpaş Liva'da 426 bin TL'ye 2+1!

Hemen teslim edilen Sinpaş Liva'da yüzde 1 peşinat, yüzde 12 peşin indirimi ve 120 aya kadar vade imkanı sunuluyor.



İstanbul Anadolu yakasında yeşil ve mavi ile iç içe yaşamın başladığı Liva’da kaçırılmayacak Sonbahar fırsatı. Hemen teslim avantajına sahip Liva’da, 112 m 2+1 daireler 426 bin 492 TL’den ve 132 m2 3+1 daireler 495 bin 704 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Sinpaş Yapı İstanbul Anadolu yakasının hızla değer kazanan bölgelerinden Sultanbeyli’de geliştirdiği Liva Turkuaz projesinde, göl ve bahçe keyfini evinizde yaşama imkanı sunuyor.


Birbirinden farklı konseptlerdeki adaları, sandal keyfi yapabileceğiniz gölü, şelalesi, dinlenme terasları, kış bahçeleri, yüzme havuzu ve daha bir çok sayıda sosyal ayrıcalığıyla fark yaratan Liva’da, yaşam başladı.


Mavi ve yeşilin hakim olduğu peyzajı ile çok farklı

Sinpaş Liva sakinleri, göl kenarında yer alan yürüyüş parkurları, kış bahçeleri ve pek çok sosyal aktivite olanağından yılın her döneminde yararlanabiliyor. Yetişkinler ve çocuklar için kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, fitness center, saunalar, Türk hamamı ve birçok ayrıcalık, Liva’daki yaşama ayrı bir değer katıyor.


Yakın güzergahtaki üçüncü köprü, metro projesi ve yeni açılan TEM bağlantı yolları ile her geçen gün değeri artan bölgede tamamlanan ilk proje olan Liva’nın ardından bölgede başka projeler de yükselmeye devam ediyor.


Sonbahar kampanyasında kaçırılmayacak fırsatlar var


Toplam 17 bin 600 metrekarelik yeşil alan ve 5 bin m2 doğal göletin yer aldığı, çok sayıda bitki ve ağaç barındıran, doğanın en güzel renklerine ev sahipliği yapan Liva’da 3+1 ve 2+1 yaşam seçeneklerine 426 bin 492 TL ve 495 bin 704 TL’den başlayan özel fiyatlarla sahip olunabiliyor. 


Ulaşımı da çok kolay

Liva Turkuaz, yakın güzergahtaki üçüncü köprü, metro projesi ve yeni açılan TEM bağlantı yolları ile her geçen gün değeri artan bölgede tamamlanan ilk proje olarak dikkat çekiyor. Yeni yollar ve metro hattı, bölgenin ulaşımını kolaylaştırıyor. Sultanbeyli’de, Liva Turkuaz projesinin ardından pek çok konut firması bölgeye yatırım yapmaya başladı.


Telefon: 444 19 74

Web: http://www.sinpasliva.com.tr/



Sözcü


Geri Dön