23 / 04 / 2024

Sinpaş Marina Ankara fiyatları ne kadar?

Sinpaş Marina Ankara fiyatları ne kadar?

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Marina Ankara'nın 912 adet daireden oluşan Marina Towers etabında satışlar devam ediyor. Projenin 2018 yılı Nisan ayında teslim edilmesi planlanıyor. Peki Sinpaş Marina Ankara fiyatları ne kadar?



"Sinpaş  Marina Ankara  fiyatları ne kadar?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. Çankaya Oran'da hayata geçirilen proje 2 bin konuttan meydana geliyor.


Daire tipleri arasında 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı seçeneklerin sunulduğu Sinpaş Marina  Ankara  'da peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor, yüzde 10 peşinatta ise kalan bedel 40 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 


Oran Marina Ankara'da Vadi ve Eymir Gölü manzarasına sahip konutlar yer alıyor. Teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlenen proje  Sinpaş Yapı  imzası ile yükseliyor.


Marina Ankara Çankaya Evleri 'nde yüzde 20 peşinatta, kalan bedelin yüzde 36'sı için 3 ara ödeme yapılıyor, kalan tutar ise 48 ay 0 faiz imkanı ile ödeniyor. 


Sinpaş Marina Ankara fiyatları ne kadar?

1+1 daire fiyatları 330 bin TL

2+1 daire fiyatları 496 bin TL, 

3+1 daire fiyatları 701 bin TL'den başlıyor. 


Marina Ankara 'nın sosyal yaşam alanları şelaleler, iskeleler, yaşam köprüsü, çocuk oyun alanları, spor alanları, Marina Caddesi, kafe ve restoranlar, bisiklet yolları, tropik ada, su sahnesi, deniz feneri, su-ışık gösterileri, yürüyüş yollarından oluşuyor.


Sinpaş Marina Ankara adres: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Marina Ankara Çankaya iletişim

Telefon : 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön