25 / 04 / 2024

Sinpaş Marina Ankara'da lansman öncesi fırsatlar!

Sinpaş Marina Ankara'da lansman öncesi fırsatlar!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Sinpaş Marina Ankara'da lansman öncesi fırsatlar devam ediyor. Yüzde 10 peşin ödemeler ile konut sahibi olunabilen proje 3 blokta toplam 912 adet konutu ön satışa sunuyor.



Teslimlerinin 2018 yılının Nisan ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen  Marina Ankara  Rezidans 'ta toplam 2 bin adet konut bulunuyor. Projede daire fiyatları 221 bin 850 TL'den başlangıç gösteriyor.


Sinpaş Marina  Ankara  Konutları Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Oran'da yükseliyor. Eymir ve Göl manzarasına sahip dairelerin yer aldığı projenin 1 bloğu 44 katlı, 2 bloğu ise 39 katlı olarak tasarlandı.


Sinpaş Marina Ankara'da lansman öncesi fırsatlar ile yüzde 7 lansman indirimi, yüzde 15 ise bahar kampanyası indirimi uygulanıyor. Proje  Sinpaş Yapı  imzası ile hayata geçiriliyor.


Sahil boyu yürüyüş ve bisiklet yolları, spor alanları tropik ada, şelaleler, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatı alanlarına yer verilen Marina Ankara Çankaya Konutları için yüzde 10 peşin ödeme yapılıyor, kalan bedel firma bünyesinde 40 ay vadelendiriliyor.


Toplam 912 adet konutun ön satışa sunulduğu Sinpaş Marina Ankara'da lansman öncesi fırsatlar ile 281 bin 400 TL tutarındaki daire, 221 bin 850 TL'ye satın alınıyor. 


Marina Ankara Çankaya adres: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Marina Ankara satış ofisi telefon: 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön