19 / 04 / 2024

Sinpaş Marmaris'te Rixos'la otel yapacak!

Sinpaş Marmaris'te Rixos'la otel yapacak!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim şžirketi Marmaris'te otel, rezidanslar ve villalardan oluşacak  bir projeye imza atacak. Firma söz konusu projede Rixos ile işbirliğinde çalışacak...



 Verilen ilan şu şekilde;

şžirketimiz Marmaris'te geliştirmekte olduğu gayrimenkul projesinde geliştirme, pazarlama, kiralama ve yönetim konularında işbirliği yapmak üzere FTG Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm A.şž. ve FINE Otel Turizm İşletmeleri A.şž. ile anlaşmaya varmıştır. Anlaşmanın ana unsurları aşağıdaki gibidir:

-Otel, rezidanslar ve villalardan oluşacak projede SİNPAşž ve RIXOS markaları birlikte kullanılacaktır.

-FINE/FTG projede yer alacak rezidans ve villaların yurtiçinde ve yurtdışında pazarlanmasına aracılık edecek ve inşaatların tamamlanması sonrasında mülk sahiplerine site yönetimi ve ikinci el kiralama hizmetleri sunacaktır.

-şžirketimiz proje bünyesinde asgari 15.000 m2 büyüklüğünde ve asgari 140 odalı bir otel kompleksinin inşaatını üç yıl içinde tamamlayacak, FINE/FTG tamamlanması akabinde otel kompleksini yıllık 2.000.000 USD bedelle şžirketimizden kiralayacak ve bu tutar her yıl TÜFE oranında artırılacaktır.


Geri Dön