19 / 04 / 2024

Sinpaş Yapı, İstanbul Boğaz Yat Yarışı sponsoru oldu!

Sinpaş Yapı, İstanbul Boğaz Yat Yarışı sponsoru oldu!

Sürdürülebilir gelişim vizyonuyla İstanbulun kentsel gelişiminde önemli rol üstlenen ve gayrimenkul sektöründeki özgün konseptleriyle beğeni toplayan Sinpaş Yapı, bu yıl da İstanbul Boğaz Yat Yarışı sponsorluğu ile yelken sporunun ülkemizde gelişmesine ön



Yılın en bol manevralı ve en hareketli yarışı olan Sinpaş Yapı IYK 8. İstanbul Boğaz Yat Yarışı heyecanı başlıyor. Sürdürülebilir gelişim vizyonuyla İstanbulun kentsel gelişiminde önemli rol üstlenen ve gayrimenkul sektöründeki özgün konseptleriyle beğeni toplayan Sinpaş Yapı, bu yıl da İstanbul Boğaz Yat Yarışı sponsorluğu ile yelken sporunun ülkemizde gelişmesine öncülük ediyor. 7 Mayıs tarihinde 114 teknenin katılımıyla gerçekleşecek yarışta,  Sinpaş Yapıdan Ümit Arca ve ekibi de yer alacak.

Çırağan Sarayı önünden 7 Mayıs Cumartesi günü startı verilecek olan yarış, Anadolu Kavağındaki Boğaz Komutanlığında sona erecek. Sekizincisi düzenlenen İstanbul Boğaz Yat Yarışı için bu yıl da İstanbul Boğazı deniz trafiğine kapatılacak. Büyük bir mücadeleye sahne olacak yarışı izleyiciler de yarış güzergahı boyunca sahil şeridinde yer alan Ortaköy, Bebek, Sarıyer, Kanlıca ve Beykoz gibi semtlerden keyifle takip edebilecekler.
 
102 yarış teknesinin ve 12 one design teknenin katılacağı yarışta Sinpaş Yapı teknesinde Ümit Arca ve ekibi yarışacak. Sinpaş Grubu iştiraklerinden Yapımek A.Ş.nin Genel Müdürü olan Ümit Arca, 30 senelik yelken geçmişine sahip. Optimist sınıfı ve Lazer takımında Türkiye dereceleri olan Arca ile birlikte Yalın Yaltıraklı, Murat Çelik, Mustafa Çelik ve Ensar Çelik yarışacak.

2011da yarışın 8. ayağına katılan ve genel klasman da birinci olan Sinpaş teknesinin hedefi; şirketler kupasında ve Türkiye genelinde yelken sporuna katkıda bulunmak ve dünyada yeni bir sınıf olan Platu 25 one design tekneleri Türkiyeye kazandırmak. 


Geri Dön