25 / 04 / 2024

Sinpaş Yapı IYK 8. İstanbul Boğaz Yat Yarışı 'na sponsor oldu!

Sinpaş Yapı IYK 8. İstanbul Boğaz Yat Yarışı 'na sponsor oldu!

İstanbul Yelken Kulübü ile bu yıl sekizincisi düzenlenen IYK 8. İstanbul Boğaz Yat Yarışı 'nın sponsoru olan Sinpaş Yapı, yelken sporunun ülkemizde gelişmesine öncülük ediyor



İstanbul Yelken Kulübü ile bu yıl sekizincisi düzenlenen IYK 8. İstanbul Boğaz Yat Yarışı 'nın sponsoru olan Sinpaş Yapı, yelken sporunun ülkemizde gelişmesine öncülük ediyor. 7 Mayıs tarihinde 114 teknenin katılımıyla gerçekleşecek yarışta,   Sinpaş Yapı 'dan Ümit Arca ve ekibi de yer alacak.

çırağan Sarayı önünden 7 Mayıs Cumartesi günü startı verilecek olan yarış, Anadolu Kavağı 'ndaki Boğaz Komutanlığı 'nda sona erecek. Sekizincisi düzenlenen İstanbul Boğaz Yat Yarışı için bu yıl da İstanbul Boğaz 'ı deniz trafiğine kapatılacak. Büyük bir mücadeleye sahne olması beklenen yarışı izleyiciler de yarış güzergahı boyunca sahil şeridinde yer alan Ortaköy, Bebek, Sarıyer, Kanlıca ve Beykoz gibi semtlerden takip edebilecek.
 
102 yarış teknesinin ve 12 one design teknenin katılacağı yarışta Sinpaş Yapı teknesinde Ümit Arca ve ekibi yarışacak. Sinpaş Grubu iştiraklerinden Yapımek A.şž. 'nin Genel Müdürü olan Ümit Arca, 30 senelik yelken geçmişine sahip. Optimist sınıfı ve Lazer takımında Türkiye dereceleri olan Arca ile birlikte Yalın Yaltıraklı, Murat çelik, Mustafa çelik ve Ensar çelik yarışacak.

 

 


Geri Dön