26 / 04 / 2024

Sinpaş Yapı Kelebekia'da ödemeler 18 ay sonra başlıyor!

Sinpaş Yapı Kelebekia'da ödemeler 18 ay sonra başlıyor!

"18 ay ay ödeme yok kampanyası ile Kelebekiada ev sahibi olmak isteyenler için kampanya başlatan Sinpaş Yapı, son günün 31 Mayıs olduğunu açıkladı



18 ay sonra sonra başlayacak ay ödeme yok kampanyası ile Kelebekiada ev sahibi olmak isteyenler için kampanya başlatan Sinpaş Yapı, son günün 31 Mayıs olduğunu açıladı. İstanbul Sancaktepede inşasına başladığı Kelebekia projesi için düzenlediği kampanyada ilk taksit ve peşinatı 18 ay sonraya öteleyen Sinpaş Yapı, ödeme yapılmayan süre için vade farkının alınmadığını duyurdu.

Yüzde 85inin satışının tamamlandığı Kelebekia projesinin büyük ilgi gören kampanyasında ayrıca, 18 ay sonra ev tesliminde 1.670 TL sabit taksitler ile başlayan ödemeler için çok uygun koşullarda kredi imkanı da yer alıyor. 177 bin ile 357 bin TL arasında değişen satış fiyatları, lokasyonu ve konseptiyle büyük ilgi gören Kelebekia projesinde teslimlerin Ekim 2012de başlaması gündemde.

440 konut yer alıyor
47 bin metrekare arsa üzerinde 440 konutun yer alacağı Kelebekiada, kira öder gibi ev sahibi olunan kampanyada ilk taksit ve peşinat 18 ay sonra ödeniyor ve ödeme yapılmayan 18 ile 30 ay için vade farkı alınmıyor. Projede 120 ay sabit taksit ödeyerek de konut sahibi olunabiliyor.

Renkliliği ve enerjisi ile Kelebek figürünün ilham verdiği Kelebekia Projesinde, biyolojik gölet ve yeşil alanlarıyla doğa ile iç içe bir yaşam sunan tümü gölet manzaralı projedeki konutlar 70 metrekare ile 143 metrekare arasında değişiyor.


Geri Dön