23 / 04 / 2024

Sinpaş Yapı Marina Ankara satılık!

Sinpaş Yapı Marina Ankara satılık!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Sinpaş Yapı Marina Ankara satılık daire tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Lansmana özel ve bahar kampanyasına özel indirim uygulanan projede 912 adet konut ön satışa sunuldu.



Toplam 2 bin adet dairenin yer aldığı  Marina Ankara  Rezidans 'ta yüzde 10 peşin ödeme yapılıyor, kalan yüzde 90'lık kısım ise firma bünyesinde vadelendiriliyor. Proje  Sinpaş Yapı  imzası ile yükseliyor.


Lansmanı 2 Nisan Perşembe günü yapılacak olan Sinpaş Yapı Marina  Ankara  satılık daire fiyatları lansmana özel fırsatlarla 281 bin 400 TL'den, 221 bin 850 TL'ye düşüyor.


Yalnızda 4, 6 ve 7. bloklarında yer alan 912 daire ön satışa sunulan Marina Ankara Çankaya Evleri 2 bin konuttan meydana geliyor. Projede daire teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor.


Tropik ada, sahil boyu yürüyüş, spor alanları, şelaleler, bisiklet yolları, çocuk oyun alanları gibi sosyal yaşam alanlarına yer verilen Marina Ankara Konutları Eymir ve Göl manzarasına sahip.


Sinpaş Yapı Marina Ankara satılık daire tipleri arasında 1 oda 1 salondan 7,5 oda 1 salona kadar farklı seçenekler yer alıyor. Projede lansmana özel yüzde 7 indirim, bahar kampanyasına özel ise yüzde 15 indirim uygulanıyor. 


Sinpaş Marina Ankara nerede?

Adres: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Marina Ankara Çankaya iletişim 

Tel: 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön