18 / 04 / 2024

Sinpaş Yapı mimarlık öğrencilerini Marina Ankara'da ağırladı!

Sinpaş Yapı mimarlık öğrencilerini Marina Ankara'da ağırladı!

Sinpaş Yapı, Konya Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden 3 akademisyen ve 24 öğrenciyi Marina Ankara’da ağırladı. Öğrencilere iki yenilikçi projenin inşaat sürecinden ayrıştırıcı özellik ve sosyal donatılarına kadar tüm detaylarını anlatıldı.



Sinpaş Yapı, yenilikçi özellikleriyle gayrimenkul sektöründe örnek teşkil eden Altınoran ve Marina  Ankara  projesinde geleceğin mimarlarını ağırladı.


Konya Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nin akademisyen ve öğrencileri, yaşamın başladığı Altınoran’ı gezerek, öğretici ve keyifli bir gün yaşadı. Projenin detaylarını yerinde inceleme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye’de sadece Altınoran’da bulunan sosyal donatıları da hayatlarında ilk kez deneyimleme şansına sahip oldu. Vadi manzarasına bakan Skywalk’ta yürüyen öğrenciler, daha sonra teleferikle rekreasyon alanına inerek, Snowland ve macera parkında doyasıya eğlendi. Öğrenciler, hayranlıkla inceledikleri Altınoran’a özel sosyal donatıları keyifle tecrübe etti.

Öğrenciler daha sonra Başkent’i marina ile tanıştıran Ankara’nın ilk ve tek marina projesi Marina Ankara’yı da yakından inceledi. Örnek daireyi gezen öğrenciler, projeyi çok beğendi.

Öğrenciler, günün sonunda 100 bin ağaç dikilerek oluşturulan rekreasyon alanına ağaç dikerek, bu özel günün anısını gelecekte de yaşatma şansına sahip oldu.


“Geleceğin mimarlarına destek olmak görevimiz”

Sinpaş Holding İnsan Kaynakları Grup Başkanı Birşen Ekici, geleceğin mimarlarını ağırlamaktan ve yenilikçi projelerle tanıştırmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “43 yıllık tecrübemizle hayata geçirdiğimiz projeleri öğrencilere yerinde gösterip, anlatmak, öncelikli sorumluluklarımız arasında yer alıyor. Genç arkadaşlarımızı, gelecekteki meslektaşlarıyla sahada işin üretim aşamasında buluşturmak, tecrübelerinden faydalandırmak çok önemlidir. Üniversitelere yönelik bu organizasyonlara devam edeceğiz. Öğrencilerimizin, Türkiye’nin temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran ve Marina Ankara projelerimizin referanslarıyla gelecekte çok daha güzel projelere imza atmalarını dileriz.”


Web: http://www.sinpas.com.tr/


Geri Dön