25 / 04 / 2024

Sinpaş Yapı yeni projeleriyle ofiste iki kat büyüyecek!

Sinpaş Yapı yeni projeleriyle ofiste iki kat büyüyecek!

ISTANBUL'da hali hazırda 100 bin metrekare kiralanabilir ofis alanına sahip Sinpaş Yapı, yatırımlarına hız verdi. Kağıthane'de yeni bir projeye başlayan grup, İkitelli ve Yenisahra'da ofis proje inşa edecek.



ISTANBUL'da hali hazırda 100 bin metrekare kiralanabilir ofis alanına sahip Sinpaş Yapı, yatırımlarına hız verdi. Kağıthane'de yeni bir projeye başlayan grup, İkitelli ve Yenisahra'da ofis proje inşa edecek. Kir anabilir ofis alanlarım 230 bin metrekareye çıkarmayı hedeflediklerini söyleyen Sinpaş iştiraki Servet GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, yüksek bina yerine yatay ofis yapmayı tercih ettiklerini belirtti. 

Çelik, "50 katlı gökdelenin 30'uncu katında cam açmak imkânsız. Kullanıcılara işletme gideri olarak yansıyan bu durum gökdelen mimarisinin en önemli sıkıntılarından biri. Flatofisler, gökdelen tipi yapılara göre daha verimli. Kayıp alan azalıyor ve çalışan verimliliği artıyor" diye konuştu. 


METREKARESİ 18 DOLARDAN BAŞLIYOR 

Kağıthane Flatofis'in, Cendere Vadisi üzerinde, TEM ve E5'e yakın bir konumda, raylı ulaşım hatlarına da yürüme mesafesinde yer aldığına dikkat çeken Çelik, "Bölgede ofis metrekare satış fiyatlarının 3 bin 500 4 bin dolar arasında kiralamanın ise metrekare başına 18-22 dolar" dedi. 70 milyon dolar yatırımla hayata geçirilecek Flatofis Kağıthane'nin 18 ay soma tamamlanacağını bildiren Çelik, kiralama ve işletme yönetimini de şirketlerinin yapacağım söyledi. 


Sözcü


Geri Dön