29 / 03 / 2024

Sinpaş'tan Ankaraya 1.5 milyarlık Marina!

 Sinpaş'tan Ankaraya 1.5 milyarlık Marina!

Sinpaş, Çankaya Oran’da inşa edeceği Marina Ankara projesinin ilk etabı Marina Towers’ı satışa sundu. Reklamlarında Hülya Avşar ile kızı Zehra Çilingiroğlu’nun rol aldığı, 1.5 milyar liralık projede teslimler Mart 2018’de yapılacak



Sinpaş Yapı 1.5 milyar lira yatırımla Ankara’da Çankaya’nın Oran bölgesinde hayata geçireceği 2 bin 518 konutluk Marina  Ankara  projesine başlıyor. Projenin ilk etabı olan 912 konutluk Marina Towers’ın lansmanını yapan şirket fiyatları 284 bin liradan başlayan daireleri satışa sundu. Projenin yüzde 20’sini ön talep döneminde satan Sinpaş Yapı, Marina Towers reklamlarında sanatçı Hülya Avşar ve kızı Zehra Çilingiroğlu’nu oynattı.


Marina’nın yanında Portofino ve Sardunya etaplarında 2 bin 518 daireye ulaşılacak projenin Mart 2018’de teslim edilmesi hedefleniyor. Hülya Avşar’ın da katıldığı Marina Ankara projesi tanıtım toplantısında konuşan Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çelik, 2015’te toplam 6 milyar liralık yatırım kararı aldıklarını, bunun 1.5 milyar dolarını Marina Ankara için kullanacaklarını söyledi.



BU YIL 10 PROJESİNİ GÖRÜCÜYE ÇIKARACAK

Çelik bu yıl toplam 10 proje tanıtacaklarını kaydetti. Marina Ankara’da marina, kanyon, tropik ada, tenis kortları, bisiklet ve parkurları ile snowboard’un bulunduğunu anlatan Çelik, hem mavi hem sporla uyumlu bir marka yüzü aradıklarını, buna en uyan kişinin Hülya Avşar olduğunu söyledi. Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik ise Marina Towers’ta toplam 30 bin metrekarelik ayrı ayrı su ve yeşil alanların olacağını belirtti.


‘GAYRİMENKUL REKLAMI DİĞER SEKTÖRLERDEN DAHA KAZANÇLI’

Hülya Avşar toplantıda yaptığı konuşmada, ilk kez bir reklam filminde kızı Zehra ile birlikte oynadığını, Sinpaş için 3 reklam filmi daha çekeceklerini belirtti. Avşar, aile konsepti devam ettikçe eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile de oynayabileceklerini kaydetti. Avşar, kızı Zehra’nın reklamdan ne kadar pay aldığıyla ile ilgili soruya ise “Kızımın hakkı neyse Allah katında görevimi yaptım. Ama aldığı parayı da harcatmadım” yanıtını verdi.


Habertürk



Geri Dön