26 / 04 / 2024

Sipil Çelik uluslararası projelerle büyüyor!

Sipil Çelik uluslararası projelerle büyüyor!

Sipil Çelik, bu yılın ilk yarısında GEA Energietechnic firmasının Arjantin'de Cerro Dragon, Fildişi Sahilleri'nde Ciprel, Irakta ise Duhouk ve Süleymaniye'de önemli projeler için gerçekleştirdiği üretimleri tamamlayarak teslimatlarını gerçekleştirdi.




Sipil Group'un demir-çelik endüstrisindeki şirketi Sipil Çelik, dünyanın önde gelen firmalarının uluslararası alandaki önemli projeleri için gerçekleştirdiği üretimlerle dikkat çekiyor. Sipil Çelik, bu yılın ilk yarısında GEA Energietechnic firmasının Arjantin'de Cerro Dragon, Fildişi Sahilleri'nde Ciprel, Irakta ise Duhouk ve Süleymaniye'de önemli projeler için gerçekleştirdiği üretimleri tamamlayarak teslimatlarını gerçekleştirdi. Sipil Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Bayraktar, Cerro Dragon projesi kapsamında 700 ton çelik imalatı daldırma galvaniz olarak imal ettiklerini ve yine Sipil Çelik tasanmı olan konteyner yükleme aparatları ile 35 konteynere yükleyerek Arjantin'in Cerro Dragon kentine gönderdiklerini söyledi. 

Arjantin'in Güney Kutbu'na en yakın şehri olan Cerro Dragon'a gönderdikleri ürünlerin tüm garanti belgelerinin hazırlandığını ve TÜV Reinlaııd denetiminden tam not aldığının altım çizen Hakkı Bayraktar, "Fildişi Sahilleri'ndeki Ciprel projesi kapsamında ise 700 ton çelik imalatı, çinkoca zengin, ısıya dayanıldı özel bir boya ile yüzey koruması yapılan malzeme toplam 40 konteyner ile Fildişi Sahilleri'nde bulunan Abidjan kentine gönderildi. Projenin ana yüklenicisi olan Güney Kore firması Kep11 d ırası co yetkilileri tarafından ürünlerin kalite ve belgeleri onaylandı. Yetkililer uyguladığımız paketleme sistemini olumlu buldu" dedi. 

Firmanın yurtiçindeki endüstriyel tesislerinin inşasında da önemli görevler üstlendiğini anlatan Hakkı Bayraktar, anahtar teslim olarak üstlendikleri Indesit Çamaşır Makinesi Fabrikası'nın inşasında, çamaşır makinelerini konveyor sistemi ile iki bina arasında taşıyan çelik transfer köprüsünü Sipil Çelik'in tamamladığını vurguladı. 

Hakkı Bayraktar, firmanın üstlendiği diğer projeler hakkında şu bilgileri verdi: "Yaklaşık 3 bin tonluk proje olan Ersem Çelik Servis Merkezi'nin çelik yapılarının üretim ve montajı da Sipil Çelik tarafından yapılıyor. Projenin içeriğinde yer ala kolon imalatlanndaki tüm kaynak bölgeleri tam nüfuziyetli olarak AWS Dl.l'e uygun şekiltt Ersem ÇSM'nin çelik yapıları da Sipil Çelik tarafından yapılıyor. Kolon imalatlanndaki tüm kaynak bölgeleri tam nufuzyetli olarak AWS Dl.l'e uygun şekilde gerçekleştiriliyor. 

de gerçekleştiriliyor. Projede toplam 530 ton yapma sac profilden tam nüfuziyetli olarak toz altı kaynar prosesi ile yapılması için gerekli 'pre-quaalifıed WPS' çalışmaları numune üretimi ile tamamlanmış ve Sipil Çelik know-how'ma dahil edildi." 



Dünya Sektörel


Geri Dön