26 / 04 / 2024

Şirinevler Minibüs Terminali E-5 Üst Geçidi kapatılıyor!

Şirinevler Minibüs Terminali E-5 Üst Geçidi kapatılıyor!

Şirinevler Minibüs Terminali Zemin Altı Otopark İnşaatı çalışmaları nedeniyle Şirinevler Minibüs Terminali E-5 Üst Geçidi yarından itibaren geçici olarak hizmet dışı kalacak. İşte çalışmanın ayrıntıları...



İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nce yapımı sürdürülen Şirinevler Minibüs Terminali Zemin Altı Otopark İnşaatı çalışmaları nedeniyle Şirinevler Minibüs Terminali E-5 Üst Geçidi yarından itibaren geçici olarak hizmet dışı kalacak. 


Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ulaşım kalitesini artırmak ve toplu taşıma akslarında inşa edilen otoparklarla daha kaliteli ve modern ulaşım temin etmek için çalışmalar devam ediyor.


Bu çerçevede İstanbul Büyükşehir Belediyesince yapımı sürdürülen Bahçelievler'deki Şirinevler Minibüs Terminali Zemin Altı Otopark İnşaatı çalışmaları nedeniyle Şirinevler Minibüs Terminali E-5 Üst Geçidi, yarından itibaren geçici olarak hizmet dışı bırakılacak.


Bu üst geçidi kullanan yayaların ulaşımı Şirinevler Meydanı Köprüsü'nden sağlanacak. Üst geçidin kullanıma kapatılacağı sürede, Şirinevler metro ile metrobüs durakları arasındaki yaya ulaşımı Şirinevler Meydanı Köprüsü üzerinden yapılacak.


AA




Geri Dön