26 / 04 / 2024

şžirketler Anadolu Yakası'na taşınıyor!

şžirketler Anadolu Yakası'na taşınıyor!

İstanbul Anadolu Yakası, son dönemlerde büyük bir gelişim içinde. Özellikle Ataşehir bölgesinin finans merkezi olacağı ile ilgili haberlerle şirketler de merkezlerini Anadolu Yakası'na taşımaya başladı  



Marriott Hotel Asia Satış ve Pazarlama Direktörü Aslı Borakan Eryöner '3 yılda Anadolu Yakası'ndaki iş potansiyeli 2 kat büyüdü' dedi.
Avrupa Yakası'ndaki şirketlerin yeni gözdesi Anadolu Yakası olmaya başladı.Ataşehir'de yer alan Marriott Hotel Asia Satış ve Pazarlama Direktörü Aslı Borakan Eryöner, 'Özellikle Ümraniye ve Ataşehir bölgesi,son dönemlerde çok gelişti. şžirketler ofislerini bu tarafa taşıyor' dedi. 2010 yılında beklentilerin üstünde büyüdüklerini belirten Aslı Borakan Eryöner, sektörü değerlendirdi.

3 yılda 2 kat büyüdü

Eryöner 'Anadolu Yakası çok hızlı gelişiyor. Sadece Ataşehir değil Ümraniye ,Kavacık   gibi bölgeler de öyle.Her geçen gün Avrupa Yakası'ından yabacı meşeili   şirketler taşınıyor' dedi.Yakadaki tek uluslar arası markalı beş yıldızlı otel olduklarını belirten Eryöner '2007'de hizmete başladığımızda ikinci oteldik.Yılda 85 bin misafir ağırlıyoruz. 3 yılda hem iş potansiyeli hem de otel olarak 2 kat büyüdük' dedi.

Finans merkezi olacak

Hükümet İstanbul Finans Merkezi projeleri bu yıl uygulamaya geçirmeyi planlıyor. Bu kapsamda Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Bankacılık Denetleme ve   Denetleme Kurumu (BDDK) ile kamu bankalarının merkezlerinin Ataşehir'e taşınacağı açıklandı. Bank Asya, Avivasa Gibi finanas kurumları da genel merkezlerini Ataşehir'e açtı.
Posta      

 

 

 


Geri Dön