29 / 03 / 2024

Şişecam Düzcam, İnşaatta Kalite Zirvesi'nde ürünlerini tanıttı!

Şişecam Düzcam, İnşaatta Kalite Zirvesi'nde ürünlerini tanıttı!

Şişecam Düzcam, Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından ‘Değişen Dünya Gelişen Malzeme’ temasıyla düzenlenen, ‘7. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’ne gümüş sponsor oldu.



Şişecam Topluluğu şirketlerinden Avrupa’nın 2’nci dünyanın 5’inci büyük düzcam üreticisi Şişecam Düzcam, Türkiye İMSAD tarafından gerçekleştirilen 7. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’ne katıldı.


Şişecam Düzcam, 26 Kasım 2015 tarihinde Grand Tarabya Oteli’nde “Değişen Dünya Gelişen Malzeme” temasıyla düzenlenen zirvenin gümüş sponsorluğunu üstlendi.



Şişecam Düzcam, zirvenin gerçekleştirildiği alanda kurduğu stantla, pazarın ihtiyaçları doğrultusunda en son teknoloji kullanılarak geliştirdiği ürünleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Sektör temsilcileri kurulan stantta, enerji tasarrufu, gürültü kontrolü, güvenlik gibi özelliklere sahip, dekoratif unsurlarıyla da öne çıkan Şişecam Düzcam ürünlerini inceleme fırsatı buldu.


Yurtiçi ve yurtdışından birçok uzman ve üst düzey yetkilinin katılımıyla gerçekleştirilen zirvede, değişen dünya için geliştirilen malzemeler ve sektörün değişen ihtiyaçları konuşuldu.


Geri Dön