18 / 04 / 2024

Şişik Mobilya Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şişik Mobilya Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şişik Mobilya Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdoğan Şişik tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ekim'de Ümraniye, Namık Kemal Mahallesi'nde kuruldu.



Şişik Mobilya Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdoğan Şişik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de kuruldu. 


Şişik Mobilya Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-MOBİLYA VE AHŞAP EŞYA a.      Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası,  koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. b.      Her türlü tesislerin mobilya dekorasyon işlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak. c.       Yurt içinde ve yurt dışında her türlü ahşap merpen, ahşap merpen korkuluğu, ahşaptan ev ve işyeri ürünleri, ahşap üzerine her türlü mamulün imalatını, pazarlamasını,dahili ticaretini yapmak. d.      Şirket her türlü mobilya cila malzemeleri alım satımı yapar, her türlü mobilya cilalama işlerini yapar,mobilya cilası ithalatını yapar. e.      Yurt içinde ve yurt dışında fuar, sergi, gösteri ve benzeri tanıtım ve teşhir mahallerinin standlarını yapmak.  Yine bu mahallerin tadilat ve dekorasyon işlerini yapmak. f.        Mobilya imalatı için gerekli olan her türlü orman ürünleri ve mamullerinin alımını, satımını, ithalatını, ihracatını yapmak. B-OTOMOTİV a.        Türkiye genelinde her türlü araçla (binek, jeep vb.) oto kiralama hizmetleri vermek. Yabancı Oto kiralama şirketlerinin mümessilliğini almak, konusu ile ilgili olarak yurt dışından her türlü araç ithalatı yapmak C-İNŞAAT a.         Her türlü inşaat tadilat onarım taahhüdünde bulunmak bunun için harici ve dahili tüm kamu kurum ve kuruluşları ile tüm resmi yada özel yada tüzel kişilerin ve firmaların ihalelerine katılmak ve bunlar için gerekli tüm evrak ve vesikalarla kredi ve teminatları almak ve vermek. b.         Kat karşılığı işyeri, konut, depo eğlence ve toplantı yerleri turistik tesisler gibi binaların yapımı alım ve satımı kiraya verilmesi, kiralanması bunların resmi dairelerde kat mülkiyeti, kat irtifakı tapu işlerini yürütmek veya başkalarına yetki vererek yaptırmak c.         Arsa ve arazi satın alır, bunları ifraz eder, parseller, diledikleri üzerine inşaat yapar, dilediklerini kısım kısım yada parseller halinde satar veya kiraya verir. d.         Yapılan projelerin uygulanmasını müteahhit firma olarak üstlenmek. e          Yol.köprü, baraj, okul, hastana, kanalizasyon, su getirme, arıtma, ve turistik tesislerin inşaatını ve taahhüdünü yapmak. D-TURİZM  a.          Turizm işletmeciliği yapmak her sınıf cins ve katagoride ki otel motel pansiyon kamping karavan gibi turistik yatırımlarda bulunmak. İşletmek ve kiralamak, kiraya vermek. Kafeteryalar, çay ocakları, marketler, alışveriş merkezleri açmak işletmek, kiralamak ve kiraya vermek. Konusuyla ilgili her türlü ihalelere katılmak, artırma ve eksiltmelere katılmak. 



Geri Dön