28 / 03 / 2024

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü istifa etti mi?

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü istifa etti mi?

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün istifa ettiğine dair sosyal medyadaki iddialar doğru mu? Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile sorunlar yaşadığı iddia edilen Hayri İnönü istifa etti mi? İnönü, Twitter'dan cevap verdi...



Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün istifa ettiği iddia edildi. İnönü, Twitter'dan açıklama yaptı... 


Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'ün yetkilerini almış, Sarıgül'e bağlı şube müdürlerini kendine bağlamıştı.


Hayri İnönü'nün, Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'ün yetki kullanma konusunda karşı karşıya geldikleri biliniyordu. Hayri İnönü, bir süre önce Sarıgül'ün yetkilerini almış hatta Başkan Yardımcılığı görevinden alındığı da iddia edilmişti. Ancak, İnönü, daha sonra Başkan Yardımcılığı görevinin devam ettiğini açıklamıştı.


Hayri İnönü ile Emir Sarıgül arasında bir süredir restleşmeler ve istifaya zorlamalar yaşandığı iddia ediliyordu.



Hayri İnönü 'istifa' açıklaması!


Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, istifa ettiğine dair iddialara resmi Twitter hesabından cevap verdi. İşte İnönü'nün istifa cevabı;



 Hayri İnönü @Hayriinonu: 


"Şişlili yurttaşlarımızın bilgisine; istifa ettiğime dair çıkan haberler asılsızdır, görevimin başındayım." 


"Yarın da görevimin başında olmaya devam edeceğim.

Başkanvekilimiz, Başkan yardımcılarımız, müdürlerimiz ve personelimizle birlikte kararlı, verimli ve uyumlu çalışıyoruz. Birlikte sevgiyle diyerek Şişlili yurttaşlarımızla el ele,kol kola ve omuz omuza olmaya devam edeceğiz. Bize olan güveninize teşekkür ederim."



Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü istifa etti mi?


Emre Kulcanay / Emlakkulisi.com


Geri Dön