28 / 03 / 2024

Şişli Özel Açı ve Fen Lisesi açıldı!

Şişli Özel Açı ve Fen Lisesi açıldı!

Köklü bir eğitim geçmişine, dershanecilik ve yayıncılık deneyimine sahip olan Açı Eğitim Kurumları, Şişli Özel Açı Anadolu ve Fen Lisesi'ni açılışını yaptı. Şişli Özel Açı Anadolu ve Fen Lisesi Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Şahin eğitimde sürekliliğin önemini vurguladı.



2016-2017 Eğitim-öğretim yılı birçok sıkıntının yanında heyecanla başladı. Yaşanan gelişmeler velileri tedirgin etse de laik ve bilimsel eğitim veren köklü kurumların varlığı ülkemizdeki eğitim hayatı için bir güvence teşkil ediyor. AÇI Eğitim Kurumları  bu kurumlardan biri olmanın haklı gururunu yaşıyor.


Köklü bir eğitim geçmişine, dershanecilik ve yayıncılık deneyimine sahip olan AÇI Eğitim Kurumları bünyesinde Şişli’de açılan Şişli Özel AÇI Anadolu ve Fen Lisesi, böyle sıkıntılı bir dönemde bile Milli Eğitim Bakanlığından ruhsatını almayı başararak velilerin güvenini kazandı.


Geçtiğimiz hafta özel bir lansmanla kapılarını açan Şişli Özel AÇI Anadolu ve Fen Lisesi Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Şahin eğitimde sürekliliğin önemine vurgu yaparak: “Birey davranışlarındaki değişiklikleri kalıcı hale getirebilmek, gelişmelere ayak uydurabilen, çağın beklentilerine cevap verebilen, araştıran, sorgulayan ve kendini gerçekleştirmiş bireyler yetiştirmek için şimdi artık Şişli’deyiz” dedi.


Şişli Özel AÇI Anadolu ve Fen Lisesi, ülkemizi Atatürk’ün işaret ettiği ‘Muasır Medeniyetler’ seviyesine ulaştırmak gayesiyle yola çıkarak, Şişli ve civar ilçelerdeki öğrencilere bilimsel temelleri oturmuş, çağdaş ve ilerici bir eğitim sunmayı amaçlıyor.


Birebir eğitimin önemini ve kişisel yönelimlerin başarıdaki payını kavrayan Şişli Özel AÇI Anadolu ve Fen Lisesi, 23 yıllık eğitim geçmişinin kazandırdığı standardı sürdürerek 12, 14 ve 16 kişilik sınıflarda eğitim vermeyi sürdürüyor. Alanında profesyonel akademik personeliyle, uzman rehberlik kadrosuyla sunduğu çağdaş temel eğitimin yanı sıra, öğrencilerinin kişisel yeteneklerini ön plana çıkarmayı hedefleyen Şişli Özel AÇI Anadolu ve Fen Lisesi, öğrencilerin sanat ve sportif faaliyetlerini geliştirmek için özel çalışmalar yapıyor. Drama derslerini vermesi için duayen sanatçı Yılmaz Gruda ile anlaşan kurum, öğrencilerin kişisel gelişimi ve motivasyonlarını artırmak için düzenleyeceği paneller, seminerler ve atölyelerle alanında fark yaratmayı hedefliyor.


Geri Dön