19 / 04 / 2024

Site İnşaat'tan Kadıköy'e yeni proje!

Site İnşaat'tan Kadıköy'e yeni proje!

Güler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Güler, "İstanbul Kadıköy'de kentsel dönüşüm kapsamında Lokum 1 projesini bitirmeye odaklandık. Yine Kadıköy'de farklı bir bölgede yeni bir projeye başlayacağız" dedi.



Güler Grup bünyesinde faaliyet gösteren Site İnşaat, Mersin'de gerçekleştirdiği farklı inşaat projeleri ile konut üretiminde rekabet avantajı elde etmek istiyor. Nitelikli konut projelerinin tamamında kalite ve tasarımı odağına alan firma, bugüne kadar 2 bin 400 konut üretti. 


Site İnşaat, projelerinde kalite ve tasarımla öne çıkmak istiyor 21'inci yüzyılda firmalar tasarım odaklı hareket ediyor. Tasarım, fonksiyon ve estetikle buluşmadıkça farklı bir ürün üretmek mümkün değil, inşaat sektöründe estetik boyutu öne çıkan projeler tercih ediliyor. 


Her projede değişimi ve tasarımı önde tutmayı hedeflediklerini belirten Güler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Güler, bugüne kadar 2 bin 400 konut ürettiklerini kaydetti. Günümüzde tasarımın önem kazandığına dikkat çeken Mustafa Güler, "21'inci yüzyılda firmalar tasarım odaklı hareket ediyor. Tasarım, fonksiyon ve estetikle buluşmadıkça farklı bir ürün üretmek mümkün değil. İnşaat sektöründe estetik boyutu öne çıkan projeler tercih ediliyor. Bizim farkımız da tasarım yönümüzün güçlü olması. Her projemizin ayrı bir hikayesi var. Hedef kitlesi, hangi ihtiyacı karşıladığı gibi bilgileri önceden belirliyoruz. Projedeki hedef kitleye uygun konutlar üretiyoruz" diye konuştu. 


Diğer yandan, personelin Avrupa standartlarında mesleki yeterliliğe sahip olabilmesi için mesleki yeterlilik sınavlarını başlattıklarını belirten Mustafa Güler, Mersin'in iyi yapı stoku oluşturması konusunda öncü bir rol oynamayı hedeflediklerini söyledi. Her yıl yaklaşık 100 milyon liralık yatırım yaptıkları bilgisini veren Güler, Mersin ve İstanbul'da konut ve ofis projelerinin olduğunu söyledi. Devam eden projelerinden de bahseden Musfata Güler, "Güler Xtra projemiz bitmek üzere. Bunun yanı sıra Güler Plato projesinin temelini de attık. Yine, Arıcan Grubu ile birlikte iş merkezi projemizin çalışmaları hâlâ devam ediyor. Ayrıca yapımına yeni başladığımız Güler Trio projesinde ise spor alanları, yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, havuz gibi sosyal donatı alanları önde olacak" dedi. Güler, bu kapsamda 2+1,3+1 ve dubleks dairelerin yer alacağı 109 konut inşa edeceklerini dile getirdi. Güler, "Bu projemiz 24 ayda tamamlanacak. Bunun yanında İstanbul Kadıköy'de kentsel dönüşüm kapsamında Lokum 1 projesini bitirmeye odaklandık. Yine Kadıköy'de farklı bir bölgede yeni bir inşaata başlayacağız" açıklamasını yaptı. 


"Çocuklar için inşaat atölyesi kurduk" 

Sosyal sorumluluk projelerinden de bahseden Mustafa Güler, bu kapsamda Çocuk İnşaat Atölyesi kurduklarını ifade etti. Bu proje ile çocuklarda, sağlıklı, çevreye uyumlu, güvenli yapı ve konut bilincinin oluşmasını amaçladıklarını bildiren Güler, şöyle devam etti: "Atölyede bir inşaatın yapımındaki bütün bölümler yansıtılıyor. Çocukların bu süreçte birebir yer alıyor. Atölyemizde çocuklar oyunlar oynayarak harç yapımından tuğla dizmeye, duvar boyamadan peyzaj ve oyun alanları oluşturmaya kadar bütün aşamaları dokunarak gerçekleştirdi." 


http://siteinsaat.com.tr/


Dünya 


Geri Dön