29 / 03 / 2024

Sitelerde show-room temeli atıldı!

Sitelerde show-room temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında, Samsun yolu üzerindeki konut alanı önünde siteler esnafı için yapılacak show-room inşaatının temeli törenle atıldı...



Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Mamak'ta yapılacak show-room ile siteler esnafının ayağa kalkacağını, Mamak'ın çehresinin değişeceğini söyledi. Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında, Samsun yolu üzerindeki konut alanı önünde siteler esnafı için yapılacak show-room inşaatının temeli törenle atıldı. Törene AK Parti  Ankara  Milletvekili Salih Kapusuz ve Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül de katıldı. 


ÇELİK KAFES'İN YERİNE 


Gökçek, Söğütözü'nde Çelik Kafes olarak yapının bulunduğu alam ihale ettiklerini anlatarak, "Karşılığında 5 bin konut ve siteler esnafı için bu show-room yapılacak. Çelik Kafesi verdik, Mamak'ı ihya etmeye çalıştık" dedi. Gökçek, mobilyacıların burada hem ürünlerini sergileyeceklerini hem de satış yapacaklarını söyledi. 41 hak sahibine dükkan vereceklerini de belirten Gökçek, "Bu yatırım Mamak'm makûs talihini yıkacak" dedi. 


Habertürk Ankara 


Geri Dön