19 / 04 / 2024

Sıtkı Kürüm: Karabağlar'da dönüşüm kimseyi mağdur etmeyecek!

Sıtkı Kürüm: Karabağlar'da dönüşüm kimseyi mağdur etmeyecek!

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, "kentsel dönüşümün nasıl olması gerektiğini çok iyi biliyorum. Ortaya çıkacak projeleri sizlerle birlikte değerlendirip, sizlerin arkasında olacağım. Hiçbir vatandaşın mağdur olmasına izin vermeyeceğiz" dedi...




İzmir Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, Eskiizmir Semtinde bulunan Gümüşhane Kelkit Öbektaş Beldesi Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti. Dernek üyeleriyle sohbet eden Kürüm, ilçede gerçekleşecek kentsel dönüşüm projelerinde ilgili vatandaşın mağdur olmayacağını belirtti. Başkan Kürüm, "Belediye başkanı olmadan önce Gaziemir'de birçok konut projesine imza atarak ilk kentsel dönüşümü başlattım. 


Kentsel dönüşümün nasıl olması gerektiğini çok iyi biliyorum. Ortaya çıkacak projeleri sizlerle birlikte değerlendirip, sizlerin arkasında olacağım. Hiçbir vatandaşın mağdur olmasına izin vermeyeceğiz" dedi. Uzundere Rekreasyon Alanı Projesi'nin ilçeye, İzmir'e hatta Türkiye'ye büyük bir vizyon kazandıracağını belirten Kürüm, "Uzundere Rekreasyon Alanı Projemiz hızla yükselmeye devam ediyor. 


Proje hem ilçemizi marka yapacak hem de Karabağlar'da yaşayan birçok genç ve kadına da iş imkanı sağlayacak. Ayrıca, ilçemizde gerçekleştirdiğimiz önemli projelerden birisi de öğrencilerimize ücretsiz dershane imkanı sunduğumuz (Karabağlar Belediyesi Eğitim Merkezi) KARBEM. Bu yıl 1300 öğrencimize ücretsiz kurs imkanı sağlıyoruz, bu rakamı önümüzdeki yıllarda 3 bine çıkarmayı hedefliyoruz" dedi. 


Milliyet Ege


Geri Dön