19 / 04 / 2024

Sivas Bölge Hastanesi inşaatında sona yaklaşıldı!

 Sivas Bölge Hastanesi inşaatında sona yaklaşıldı!

Sivas’ta 2 yıldır yapımı devam eden 600 Yataklı Bölge Hastanesi’nin yapımında sona yaklaşıldı. Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Ceyhan "Burada ihtiyaç nedeniyle yol genişletme çalışması da gerçekleştireceğiz" dedi.



Bahar ayının gelmesi ile birlikte hummalı bir çalışmaya başlayan Sivas Belediyesi’ne bağlı ekipler, bölgede altyapı çalışmalarına da hız verdi.


Daha önce yağmur suyu hatları yapılan bölgede, 800 metrelik asbestli borularda polietilen borularla değiştiriliyor. Hem bölge halkının hem de bölge hastanesinin ihtiyaçları göz önüne alınarak yapılan bu çalışmalar kısa sürede tamamlanacak.


Bölgede yapılan çalışmaları da yakından takip eden Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Ceyhan, incelemelerinin ardından kısa bir açıklama yaptı.


Ceyhan, “Bölge Hastanemizin bulunduğu alanda 100'lük asbest boruları 150'lik polietilen borularla değiştiriyoruz. Bu bölge, şu anda yeni yapılardan oluşuyor. Burada ihtiyaç nedeniyle yol genişletme çalışması da gerçekleştireceğiz. Bizim felsefemiz, yeni yol yapmamız gereken alanlarda altyapıları da yenilemek. Burada da yağmur hatları yapıldı, su borularını değiştiriyoruz, kanalizasyon ağını genişletiyoruz.” dedi.i


TOKİ Haber


Geri Dön