29 / 03 / 2024

Sivas Kazancılar Caddesi sil baştan!

Sivas Kazancılar Caddesi sil baştan!

Sivas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü Kazancılar Caddesi’ndeki altyapı ve üst yapı çalışmalarını tamamlıyor.




Baharın gelmesiyle birlikte Sivas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü yoğun bir çalışmaya başladı.


Bu çerçevede geçtiğimiz yıl tamamlanan Abdulvahabi Gazi Caddesi, Bağdat Caddesi ve Mevlâna Caddesi gibi mahallelerde yapılan altyapı ve üst yapı çalışmaları bu yılda devam edecek.


Kazancılar Caddesi’nde Fen İşleri tarafından başlanan çalışmayla fen işleri Müdürlüğü tarafından mahallenin altyapı ve üst yapı çalışmaları tamamlanırken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından da yeşil alan çalışması yapılacak.


Önümüzdeki günlerde çalışmaların başlayacağı Kazancılar Caddesinde, Başkan Yardımcısı Abdurrahim Ceyhan ve Park ve Bahçeler Müdürü Harun Koç incelmelerde bulundu. Başkan Yardımcısı Ceyhan yapılacak çalışma hakkında vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu.


Başkan Yardımcısı Ceyhan, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından şehrin her yanında çalışma yapıldığına vurgu yaparak; “Geçtiğimiz yıl Bağdat, Mevlâna ve Abdulvahabi Gazi Caddesi’nde gerçekleştirdiğimiz çalışmalara bu yılda devam edeceğiz. Bununla birlikte Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından da bölgede bulunan ağaçların yenileceğini ifade etti.



Alanda yapılacak çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise, hem cadde de yapılan yenileme çalışmalarından hem de ağaçların yenilenmesinin iyi olacağına vurgu yaptılar.





Sivas Belediyesi



Geri Dön