19 / 04 / 2024

Sivas Kepçeli İŞKUR binasının temeli Nisan'da atılacak!

Sivas Kepçeli İŞKUR binasının temeli Nisan'da atılacak!

Sivas Kepçeli'de Ziraat Bankası arkasındaki Azerbaycan pazarı alanına yapılması planlanan İŞKUR hizmet binasının ihalesi Nisan ayında gerçekleşecek.



Sivas Kepçeli mevkiindeki Ziraat Bankası arkasındaki Azerbaycan pazarı alanına yapılması planlanan İŞKUR hizmet binası için Nisan ayı itibariyle temel atılacak. Yeni hizmet binasının yapımına ilişkin açıklama yapan İl Müdürü Hikmet Canpolat, projenin tamamlandığını, herhangi bir sorun olmaması durumunda Nisan ayında temel atacaklarını, inşaatı da 280 gün içerisinde tamamlayarak güzel bir hizmet binasına kavuşacaklarını söyledi.


Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) yeni hizmet binasının yapımı için çalışmalar devam ediyor. “İŞKUR yeni hizmet binası projesi rafa mı kalktı” başlıklı haberimizin ardından konuya açıklık getiren İŞKUR İl Müdürü Hikmet Canpolat, hizmet binasının projelendirme çalışmalarının tamamlandığını belirterek, Nisan ayı itibariyle temel atmayı planladıklarını söyledi.


İŞKUR Genel Müdür Yardımcısı Hemşehrimiz Adnan Yıldırım´ın programa alması ve destekleriyle gündeme alınan, İŞKUR eski il müdürleri Nabi Soysal döneminde satın alınan ve Nurettin Köksal döneminde projelendirilen alana yeni hizmet binasının inşa edilmesiyle birlikte, vatandaşlar daha iyi şartlarda hizmet alabilecek.  


İŞKUR hizmet binasına ilişkin yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Canpolat; “Kepçeli mevkiindeki Ziraat Bankası arkasındaki Azerbaycan pazarı alanı 2015 yılında 2.4 milyon lira ödenerek kurumumuza kazandırılmış. Ben bu çalışmaları yürüten eski il müdürleri Nabi Soysal ve Nurettin Köksal´a teşekkür ediyorum. Alan tahsisi yapıldıktan sonra projelendirme çalışmaları yapıldı ve şu anda da bu çalışma tamamlanmak üzere. Projeyi hazırlayan firma teslim etmek için Ankara´ya hareket etti. Bundan sonraki süreçte de çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlemesi için gereken çalışmalar yapılacak” ifadelerine yer verdi.


Nisan ayı itibariyle yeni hizmet binasının temelinin atılabileceğini kaydeden Canpolat; “Yeni hizmet binamız 1200 metrekare alan üzerine 5 kat olmak üzere inşa edilecek. Temel attıktan sonra da 280 gün içerisinde inşaatı tamamlamayı hedefliyoruz. Şu anda zaten İŞKUR´a gelen herkes personelimizle sağlıklı iletişim kurup gerekli işlemlerini rahatlıkla yapabiliyor. Yeni hizmet binamızla birlikte bu hizmetleri daha üst seviyelere taşıyacağız” şeklinde konuştu.


Sivas İrade


Geri Dön