19 / 03 / 2024

Sivas Komyapı Toki konutlarının anahtar teslimi yapıldı!

Sivas Komyapı Toki konutlarının anahtar teslimi yapıldı!

Komyapı tarafından Sivas'ta tamamlanan, 902 TOKİ konutunun anahtar teslim töreni, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Törende 90 gün gibi kısa bir sürede Mevlana Kültür Merkezi inşaatının da tamamlanacağı da belirtildi.



Komyapı tarafından Sivas'ta tamamlanan, 902  TOKİ  konutunun anahtar teslim töreni, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın katılımıyla gerçekleştirildi. 


Sivas Fidan Yazıcı oğlu Kültür Merkezi' nde gerçekleştirilen törene "Milli Savunma Bakam ismet Yılmaz'ın yanısıra Sivas Valisi Alim Barat, Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin Sivas Belediye Başkam Sami Aydın, TOKİ Finansal Daire Başkam Ayhan Karaca ve Kombassan Holding Yönetim Kumlu Başkan Yardımcısı Ali Rıza Alaboyun, Komyapı Genel Müdür Yardımcısı İsmet Yalçın, protokol üyeleri ve hak sahipleri katıldı. Konutlarımızın ev sahiplerine hayırlı uğurlu olmasını diliyor, bu hizmetin buraya kadar gelmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. ' dedi. Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin. Sivas Belediye Başkam Sami Aydın. TOKİ Finansal Daire Başkam Ayhan Karaca ve Komyapı Genel Müdür Yardımcısı İsmet Yalçın da anahtar teslim töreninde birer konuşma yaptılar. Konuşmalarında konutların hayırlı uğurlu olması dilediler. Konuşmaların ardından Milli Savunma Bakam İsmet Yılmaz, Sivas Valisi Alim Barut, Kombassan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı AH Rıza Alaboyun ve il protokolü, hak sahiplerine anahtarlarını teslim etti.


KOMYAPI'DAN TOKİ'YE 10 BİN KONUT 

Kombassan Holding Yönetim Kumlu Başkan Haşim Şahin konu ile ilgili yaptığı açıklamada, inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketlerinden olan Komyapı'nın bugüne kadar sadece TOKİ'ye ait. 10 bin civarında konut. 5 adet okul, 5 adet cami. karakol, kreş, sosyal ve ticari tesisin müteahhitliğini üstlendiğini belirterek, birçok projede olduğu gibi Sivas'ta anahtarları teslim edilen konutları da taahhüt edilen süreden önde teslim ettiklerini belirtti. Daha önce Türkiye'nin ilk bilim merkezi inşaatını gerçekleştiren Komyapı'nın 90 gün gibi kısa bir sürede Mevlâna Kültür Merkezi inşaatını tamamladığının da altını çizen Şahin, yurt genelinde birçok projenin de devam ettiğim belirtti.


Anadolu Manşet


Geri Dön