25 / 04 / 2024

Sivas'ın yeni stadyumu için toplandılar!

Sivas'ın yeni stadyumu için toplandılar!

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın talimatıyla Sivas'a yapılan yeni stadyum için bir değerlendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya Sivas Valisi Davut Gül, TOKİ Başkan Yardımcısı Orhan Yüce, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ile stadyumu yapan firmanın yetkilileri katıldı.



Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın talimatıyla yeni stadyumda değerlendirme toplantısı yapıldı.


OĞUZHAN SARZEP


Yeni stadyumun bitmesiyle beraber Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın isteği üzerine il protokolünün de katılımıyla bir değerlendirme toplantısı yapıldı.


Yeni stadyumdaki bir locada gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında stadyumun akıbeti hakkında ve devredilmesi hakkında açıklamalarda bulunuldu.


VALİ GÜL: “TALEPLERİ BAKANLARIMIZA ARZ EDECEĞİZ”


Vali Gül, toplantı öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Sivasspor'a devredilecek stadyumun sorunlarını, varsa yapılacak ilave işlerini konuşmak için bir araya geldiklerini ifade ederek; “Sivas’ın gözbebeği, Sivasspor’a devredilecek stadyumun sorunları varsa, ilave yapılacak işler varsa konuşmak için buradayız. Milli eğitim bakanımızın talimatıyla bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz. Sivas’a kazandırılan bu eserin, bu değerin hangi şartlarda Sivasspor’a devredileceğini konuşacağız. Stat gördüğünüz gibi çok güzel. Gerçekten gurur verici bir stat ama her yapıda olduğu gibi bu yapıda da mutlaka ilave yapılacak işler vardır. Sonradan Sivasspor’un ve kamuoyunun talep ettiği konular vardır. Bunu taraftarıyla görüşüp sayın bakanlarımıza arz edeceğiz” dedi.


BAŞKAN OTYAKMAZ: “STADYUMDA EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM”


Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ise stadyumun kente kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek; “Türk futboluna yeni bir hizmet daha kazandırılıyor. Bu eser için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Stadyum hizmete geçtiğinde birtakım ihtiyaçlar, eksiklikler olabilir. Amacımız bir an önce bunları tespit edip ve giderip, yeni sezona stadımızı hazırlamak, bu yüzden bir aradayız” şeklinde konuştu.


YÜCE: “SİVAS’A SİVASSPOR’A HAYIRLAR GETİRSİN”


TOKİ Başkan Yardımcısı Orhan Yüce de, stadyumun hizmete açılabilmesi için ilave bazı çalışmaların yapılması gerektiğini söyleyerek; “TOKİ konutları tarafından yapılan bu stadyumun Sivas’a ve Sivasspor’a ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Stadyumun açılabilmesi için illaki ilave bir şeylerin yapılması gerekiyor. Bunları da toplantı da değerlendireceğiz” ifadelerini kullandı.


Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.


İrade


Geri Dön