20 / 04 / 2024

Sivişoğlu Çınar Sitesi'nde 49 bin 500 liraya 1+1!

Sivişoğlu Çınar Sitesi'nde 49 bin 500 liraya 1+1!

Firma: Sivişoğlu İnşaat

Proje: Çınar Sitesi

Sakarya Karasu’da sayısız konut projesi yapan Sivişoğlu İnşaat'ın inşa ettiği Çınar Sitesi'nde 49 bin 500 liradan başlayan fiyatlar ile herkesi ev sahibi yapmaya devam ediyor...



Yüzme havuzu ,çocuklar için  mini aqua park’ın yanı sıra kafeterya fitnes salonu ve sauna gibi sosyal tesisleri ve çocuk parkı, yürüyüş parkurları özel peyzaj alanları ile tatilin keyfini doyasıya yaşayacağınız Life Park ve Green Park Projeleri  denize 150 metre mesafede bulunuyor.

Isı yalıtımı, 1.sınıf malzeme ve işçilik kullanılarak yapılan projelerde, yaz-kış güvenlik personeli,kapalı devre kamera sistemi ile huzurlu bir tatil geçirmeniz sağlanıyor. 


Ayrıca ;  Havuzsuz , Sosyal Aktivitesiz , Aidatsız olarak tasarlanan site konsepteleri ile de size sadece metrelerce uzaklıkta olan deniz , kum ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz .


Hemen  teslim 1+1 ve 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin olduğu projelerde sınırlı sayıdaki dairelerin fiyatları 49 500tl den başliyor. 

Banka kredisine uygun olan konutlarda farklı ödeme koşulları da sağlanabiliyor.


İstanbul’a 180 km mesafede olan Karasu yapımı devam eden Karadeniz Sahil Yolu Projesi, Liman Projesi ve Üniversite ile yatırımın gözdesi olmaya devam ediyor.


Telefon: 0264 718 40 22

Web: www.karasuyazlik.com 


projeye sor



Geri Dön