26 / 04 / 2024

Siyah Kalem: Riskten uzak dururuz finansal kredibilitemiz yüksek

Siyah Kalem: Riskten uzak dururuz finansal kredibilitemiz yüksek

Siyah Kalem Mühendislik İnşaat ve Sanayi Limited Şirketi kendini "dikkatli, riskten uzak duran ve güçlü finans yönetimi olan bir şirket" olarak tarif etti



Seyrantepe Stadı için açılan ihalede tek katılımcı olan ve Eren Talu'nun kazandığı ihaleye göre oldukça düşük sayılacak bir arsa bedeli ile gelir paylaşımı öneren Siyah Kalem Mühendislik İnşaat ve Sanayi Limited Şirketi kendini "dikkatli, riskten uzak duran ve güçlü finans yönetimi olan bir şirket" olarak tarif etti. Siyah Kalem Limited Şirketi'nin avukat Mahmut Bora Biril imzası ile yaptığı açıklamada henüz ihale süreci devam ettiği için ihaleye ilişkin bir yorum yapılmayacağı vurgulandı. Siyah Kalem tarafından yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Özellikle altyapı ve üstyapı inşaat işlerinde uzmanlaşmış bir mühendislik şirketiyiz. Yurtiçinde muhtelif şehirlerde olduğu gibi Kazakistan ve Pakistan'da da altyapı ve üstyapı inşaatları yaptık. Halen İstanbul ve İzmir'de TOKİ'nin toplu konut inşaatları devam etmekte, ayrıca yurt dışında yeni proje çalışmaları bulunmaktadır. Siyah Kalem, dikkatli, riskten uzak duran tutum ve güçlü finans yönetimi sayesinde her zaman kredibilitesi yüksek bir firma olmuştur."
Vatan

Siyah Kalem: Sadece  TOKİ  müteahhidiyiz

Siyah Kalem İnşaat kimdir?

Seyrantepe Stadı için tek teklif Siyah Kalem İnşaat'tan!


Geri Dön