19 / 03 / 2024

Siyahkalem Köy'de doğayla bütünleşmiş bir hayat sizleri bekliyor!

Siyahkalem Köy'de doğayla bütünleşmiş bir hayat sizleri bekliyor!

Firma: Siyah Kalem İnşaat

Proje: Köy

Zekeriyaköy'de yemyeşil coğrafyası ile doğa içinde rahat bir yaşam sürmek isteyenlerin tercih edeceği Siyahkalem Köy projesi kapsamında lansmana özel fiyat seçenekleri için acele edin...




LANSMANA ÖZEL FIRSATLARDAN YARARLANMAK İÇİN TIKLAYINIZ


Siyahkalem projesi olan Köy, 467 bin metrekarelik alanda farklı yaşam stillerine göre farklı tiplerde tasarlanmış ve doğayla uyum içerisinde Zekeriyaköy bölgesi'nde inşa ediliyor.


Emlak Konut GYO ortaklığında yükselen  Köy  projesi; 1.167 konut ve 15 bin metrekarelik çarşıdan meydana geliyor. Projenin toplam yatırım bedeli 1.3 milyar lira olarak belirlendi. 


Siyahkalem Köy de doğayla bütünleşmiş bir hayat sizleri bekliyor!


İngiliz mimari grup Hopkins Architects tarafından tasarlanan KÖY’de 5 ayrı konut tipi yer alıyor. Projede toplam konut alanı 206 bin metrekare olarak belirlendi. 


KÖY Projesi’nde, 80 metrekare ile 212 metrekare arasında değişen büyüklüklerde 420 adet apartman dairesi, 194 metrekare ile 215 metrekare arasında değişen büyüklüklerde 584 adet çift dubleksin yer aldığı 334 metrekarelik 74 sıra ev bulunuyor. Projede büyüklükleri 335 metrekare ile 623 metrekare arasında değişen büyüklüklerde 68 ikiz villa ile 691 metrekarelik 21 müstakil villa da yer alıyor.


Köy Çarşı kısmında uluslararası markaların yanı sıra yöreye özgü farklı damak tatlarına uygun restoranlar, kafeler, süpermarket, veteriner, organik pazar ve sinema salonu yer alacak. Akıllı evlerden oluşan projede 1’i anaokul, 1’i ilkokul olmak üzere 2 okul, otopark, kafe, spor alanları ve yüzme havuzu da yer alacak. 




projeye sor



Geri Dön