19 / 04 / 2024

Skil'den yeni Masters serisi

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor



1924'te efsanevi Skil daire testeresinin icadından beri ürettiği elektrikli el aletleri ile ün yapan Skil, o günden bu yana kendisini sürekli geliştirmeye devam ediyor. Skil, Avrupa'da birçok defa "En çok önerilen ürün", "En hesaplı ürün", ve "En iyi performans / fiyat oranı" ödüllerini aldı. 80 yıllık geçmişinde profesyoneller için çok sayıda elektrikli el aleti üreten Skil, bu sefer özel bir isimle yeni bir seri sunuyor: Skil Masters.


Skil Masters elektrikli el aletleri serisi

Profesyonel kullanıcıların zor çalışma koşulları altında rahatlıkla çalışmaları için tasarlanan Skil Masters serisi, profesyonel kullanıcıların sağlam ve güvenilir çalışmaları sağlıyor. Ev içinde veya dışında farklı yapım, kurulum, bakım ve yenileme işleriyle uğraşan profesyonellerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmış Skil Masters serisi bünyesinde farklı ürünleri barındırıyor. Skil Masters serisi, kanıtlanmış sağlamlığının yanı sıra uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor.


Skil Masters'dan sağlam kanvas taşıma çantası

Standart olarak sağlam bir kanvas taşıma çantası ile birlikte satılan Skil Masters serisi ürünler, bu çanta ile profesyonel kullanıcılarına çalışma sırasında ihtiyaç duyulabilecek aparatları da kolayca taşıma imkanı sunuyor. Esnek el sapı ve omuz askısı sayesinde kolayca taşınabilen çanta, dışındaki pencereli göz sayesinde çantanın içinde Skil el aletini seçmeyi kolaylaştırıyor. Skil'in 80 yıllık tecrübesine dayanan Yeni Skil Masters serisi, Şubat 2009'dan itibaren raflarda yerini aldı.


Geri Dön