27 / 04 / 2024

Sky Bahçeşehir ön talep fırsatı için son 10 gün!

Sky Bahçeşehir ön talep fırsatı için son 10 gün!

Firma: Sinan Gayrimenkul

Proje: Sky Bahçeşehir

194 adet daireden meydana gelen Sky Bahçeşehir Konutları için ön talep toplanıyor. Sinan Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Sky Bahçeşehir'de ön talep başvuruları 31 Ocak'ta sona eriyor.



Sinan Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen  Sky Bahçeşehir  projesinin lansmanının Şubat ayında yapılması planlanıyor. Proje 13 bin 53 metrekare arsa alanı üzerinde 4 blok halinde yükselecek.


Sky Bahçeşehir Rezidans'ın sosyal alaları arasında sauna, hamam, fitness merkezi, dinlenme alanları, kapalı otopark, amfi tiyatro, basketbol sahası, paten ve kaykay parkurları, dev satranç alanı, mini futbol sahası, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları bulunuyor.


TEM'e 5 dakika mesafede yer alan SKY Bahçeşehir konutları Bahçeşehir Gölet’e 1,5 kilometre, yapılmakta olan raylı sisteme 10 dakika mesafede yer alıyor.


Sky Bahçeşehir teslim tarihi Aralık 2017 olarak belirlendi. Proje 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon gibi daire tipleriyle tasarlanıyor.


Sky Bahçeşehir ön talep fırsatı için son 10 gün kaldı. Sadece 40 daire için uygun fiyatların belirlendiği ön talepler için son gün 31 Ocak.


Sky Bahçeşehir satış ofisi

Satış ofisi adres: Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Şelale Caddesi, Barış Sokak, Hillpark Çarşı, No:6 Başakşehir / İstanbul


Sky Bahçeşehir iletişim

Web: www.skybahcesehir.net

Merve Sinop/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön