25 / 04 / 2024

Sky Bahçeşehir’de ön talep satışları devam ediyor!

Sky Bahçeşehir’de ön talep satışları devam ediyor!

Firma: Sinan Gayrimenkul

Proje: Sky Bahçeşehir

Bahçeşehir’in en seçkin lokasyonunda, benzersiz konum özelliği sayesinde zemin+11 katlı optimum kat yüksekliğinde bile eşsiz bir manzara olanağı sunmasıyla dikkat çeken Sky Bahçeşehir’de ön talep satışları devam ediyor.




SKY BAHÇEŞEHİR AVANTAJLI FİYAT VE ÖDEME KOŞULLARI İÇİN TIKLAYINIZ


Yüzde 5 peşinatla istediğiniz daireyi öncelikli seçme şansı sunan Sky Bahçeşehir’de kredi taksitlerinizi 120 ay vade ile kira öder gibi ödemeniz mümkün. 


Sky Bahçeşehir’de 122.45 metrekare 2+1 daireler 369 bin liradan, 151.28 metrekare 3+1 daireler 449 bin liradan, 229.04 metrekare 4+1 daireler 698 bin liradan satışa sunuluyor.  


Sky Bahçeşehir’de ön talep satışları devam ediyor!



GÖLETE YÜRÜME MESAFESİNDE 

Sanayinin olmaması ve düzenli yapılaşması ile İstanbul’un nefes aldıran semtlerinden Bahçeşehir’de, gölete yalnızca 1.5 km yani yürüme mesafesinde yer alan  Sky Bahçeşehir  konum özelliğiyle de oldukça avantajlı. AVM’ler, kafe ve restoranlar, hastane ve okullar kısacası her türlü ihtiyacınıza uygun alternatifli çözüm imkanlarını oldukça yakında bulmak mümkün.    


Sky Bahçeşehir’de ön talep satışları devam ediyor!


Ulaşımdaki kolaylıkları ve İstanbul’a farklı bir yön verecek olan 3. Köprü, 3. Havalimanı ve Kanal İstanbul projelerine yakınlığıyla Sky Bahçeşehir geleceğinize de şimdiden değer kazandırıyor.  


Sky Bahçeşehir’de ön talep satışları devam ediyor!



Projede 112 adet 2+1, 70 adet 3+1 ve 12 adet 4+1 olmak üzere toplam 194 daire yer alıyor ve her katta yalnızca 3 daire bulunuyor. yüzde 79’luk açık alan oranı ile sizi daha ferah hissettirip nefes aldıracak olan Sky Bahçeşehir’de açık ve kapalı otoparklar, çocuk oyun alanları, basketbol ve mini futbol sahası, satranç park, amfi tiyatro, skat park, süs havuzu ve açık kafe; kapalı sosyal tesisinde ise kapalı havuz, fitness, sauna ve hamam, fitnes salonu, çocuk oyun odası, kafe yer alıyor.  


Sky Bahçeşehir Web Adresi: www.skybahcesehir.net


projeye sor



Geri Dön