25 / 04 / 2024

Sky Blue İstanbul’da avantajlı fiyat seçenekleriyle son 20 daire!

Sky Blue İstanbul’da avantajlı fiyat seçenekleriyle son 20 daire!

Firma: Royal Group

Proje: SkyBlue İstanbul

Royal Group tarafından İstanbul Kartal'da inşa edilen Sky Blue İstanbul’da son 20 daire avantajlı fiyatlar ve uygun ödeme planlarıyla satışa sunuldu. Projede fiyatlar 375 bin TL'den başlıyor.



Ödeme koşullarına göre peşinatın yüzde 40'ı ödendiğinde vade imkanı sağlanıyor. Sky Blue İstanbul’da konut fiyatları 375 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon şeklinde daire seçeneklerinin yer aldığı proje 28 katlı tek bloktan ve 87 konuttan meydana geliyor. 


Royal Group imzası taşıyan Sky Blue İstanbul’da teslimlerin 4 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Son 20 daire için projede avantajlı fiyatlar ve uygun ödeme koşulları yer alıyor. 


Sky Blue İstanbul projesinde 1+1 daire fiyatları 375 bin liradan, 2+1 daire fiyatları 670 bin liradan, 3+1 daire fiyatları 850 bin liradan satışa sunuluyor. Proje İstanbul Kartal'da yükseliyor.


Sky Blue İstanbul'un ortak kullanım alanları arasında; açılır-kapanır yüzme havuzu,  jakuzi, çocuk yüzme havuzu, bay/bayan sauna, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, açık alanda yürüyüş parkuru, teras kafe, kapalı otopark, motosiklet ve bisiklet için özel park alanı ve oto yıkama hizmetinin yanı sıra 24 saat güvenlik hizmeti bulunuyor.


Lokasyon olarak proje; E-5 Karayolu’na 100 metre, metroya 400 metre, metroya yürüme mesafesinde, TEM bağlantı yoluna 1 kilometre, sahil yoluna ise 1.5 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 22 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne ise 32 kilometre ve Kadıköy’e 20 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. 



http://www.skyblueistanbul.com/



projeye sor



Geri Dön