29 / 03 / 2024

Sky Blue İstanbul’da son 20 daire!

Sky Blue İstanbul’da son 20 daire!

Sky Blue İstanbul’da son 20 daire avantajlı fiyatlar ve uygun ödeme planlarıyla satışa sunuldu. Peşinatın yüzde 40’ını veren konut alıcısı için uygun vadelendirmelerin yapıldığı projede, 1+1 dairelerin fiyatı 375 bin liradan başlıyor.



İstanbul’un en hızlı prim yapan lokasyonlarından Kartal’da Royal Group tarafından hayata geçirilen Sky Blue İstanbul’da, sadece 20 daire kaldı. 28 katlı tek bloktan ve 87 konuttan oluşan Sky Blue İstanbul’da 1+1’den 3+1’e farklı tip ve büyüklüklerde daireler bulunuyor. Teslimlerin dört ay sonra başlayacağı projeden rezidans almak isteyenlere avantajlı fiyatlar ve uygun ödeme planları sunuluyor. Sky Blue İstanbul’da peşin ödemelerde özel indirimler uygulanırken, peşinatın yüzde 40’ını verenler için şirket bünyesinde vadelendirme yapılıyor. Projede, 1+1 daireler 375 bin liradan, 2+1 daireler 670 bin liradan, 3+1 dairelerse 850 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. İlk satışa çıktığı andan itibaren yoğun ilgi gören Sky Blue İstanbul’da sadece 20 daire kaldığını belirten Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, “Müstakil ev tadında otel konforu yaşamak ve Sky Blue ayrıcalığından yararlanmak isteyen herkesi kalan son rezidansları görmeye bekliyoruz” dedi. Sky Blue İstanbul’un hem yatırım hem de oturum amaçlı konut arayanlar için güzel fırsatlar sunduğunu söyleyen Çehreli, “Projemizde hayat ocak ayında başlıyor. Sky Blue İstanbul’dan bugün ev alanlar dört ay sonra taşınmanın ya da kiraya verip ek bir gelir elde etmenin keyfini yaşayacak” diye konuştu. 


Adalar manzaralı fitness center

Tolga Çehreli’nin verdiği bilgiye göre akıllı ev konseptinde inşa edilen Sky Blue İstanbul, avantajlı konumu ve sosyal donatılarıyla, sakinlerine ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını aralıyor. Dördüncü kattan itibaren deniz ve adalar manzarasına sahip olan Sky Blue İstanbul, 3.60 metre kat yüksekliğiyle ferah bir yaşam alanı sunuyor. Güneş ışığından yeteri kadar yararlanabilmeleri için projede yer alan tüm daireler güneye bakıyor. 27. katında panoramik Adalar manzaralı fitness center’ı bulunan Sky Blue İstanbul, diğer sosyal alanlarıyla da sakinlerine dopdolu bir yaşam sunuyor. Arazinin yüzde 87’si yeşil alanlara ayrılan projede açılır-kapanır yüzme havuzu,  jakuzi, çocuk yüzme havuzu, bay/bayan sauna, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, açık alanda yürüyüş parkuru, teras kafe, kapalı otopark, motosiklet ve bisiklet için özel park alanı ve oto yıkama hizmetinin yanı sıra 24 saat güvenlik hizmeti bulunuyor.


Metroya yürüme mesafesinde

İstanbul’un en hızlı gelişen lokasyonlarından Kartal’da inşa edilen Sky Blue İstanbul, merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çekiyor. E-5 Karayolu’na 100 metre, metroya 400 metre uzaklıkta yer alan proje, TEM bağlantı yoluna 1 km, sahil yoluna ise 1.5 km mesafede bulunuyor.  Dünyanın en büyük adalet sarayı olan Anadolu Adalet Sarayı’na 5 km uzaklıkta yer alan Sky Blue İstanbul, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 km, Kadıköy’e 20 km, Boğaziçi Köprüsü’ne 22 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne ise 32 km mesafede konumlanıyor. Sky Blue İstanbul’un yakın çevresinde çok sayıda alışveriş merkezi ve okul bulunuyor. 


http://www.skyblueistanbul.com/



Geri Dön