26 / 04 / 2024

Sky Tower Hotel fırsatları!

Sky Tower Hotel fırsatları!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Toplam 184 adet odadan meydana gelen Sky Tower Hotel'de fırsatlar devam ediyor. 5 yıldız konsepti ile yükselen proje E7 Grup tarafından hayara geçiriliyor. İşte Sky Tower Hotel fırsatları...



Düzce'nin Akçakoca ilçesinde hayata geçirilen Sky Tower Hotel'in bayan spa bölümünde kapalı havuz ve bayanlara ait plaj bulunuyor. Proje fiyatlar dönemlere göre değişiyor.


Sky Tower Hotel fırsatları kapsamında toplam 6 yıl olmak üzere her yıl 1 hafta boyunca her şey dahil imkanlar ile tatil yapılabiliyor. Proje  E7 GRUP  imzası taşıyor.


Akçakoca Sky Tower Hotel'de masa tenisi, Thalasso therapy & spa alanı ve oyun salonları, bilardo, toplantı alanları, tenis kortu, kongre alanları, mini futbol sahası, mini basketbol sahası gibi sosyal yaşam alanları bulunuyor.


Devr-i tatil fırsatı sunan Sky Tower Hotel'de sarı dönem okulların tatil olduğu sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası, kırmızı dönem yaz sezonunu, mavi sezon ilkbahar ve sonbahar aylarını, beyaz sezon ise tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri temsil ediyor.


Sky Tower Hotel fırsatları kapsamında beyaz dönem fiyatları 7 bin 500 TL, kırmızı dönem fiyatları 16 bin TL, mavi dönem fiyatları 9 bin 600 TL, sarı dönem fiyatları ise 12 bin TL olarak belirlendi.


Sky Tower Hotel Akçakoca iletişim 

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön