19 / 03 / 2024

Sky Tower Hotel’de 6 yıl her şey dahil tatil fırsatı!

Sky Tower Hotel’de 6 yıl her şey dahil tatil fırsatı!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Sky Tower Hotel Spa'da yıl içinde dilediğiniz sezonda dilediğiniz 1 ya da daha fazla hafta her şey dahil 6 yıl ailece huzurlu tatil sunuluyor...




SKY TOWER HOTEL HAKKINDA DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYONLAR İÇİN TIKLAYINIZ


Devr i Tatil size kolay sorunsuz ve olumsuz sürprizlerden uzak  5 yıldız kalitesinde tatil imkanı sunuyor. Devr-i Tatil  sahipleri Sky Tower Hotel' de  bulunan tüm aktivitelerden ücretsiz (özel kişisel aktiviteler hariç) yararlanacağı gibi yeme içme açık büfe herşey dahil sisteminde tatil yapma ayrıcalığına sahip oluyor.


Devr i tatil ile tatil maliyetlerim düşer mi ? 

Devr i tatil sahipleri 6 yıl boyunca tatillerini planlı ve daha ekonomik olarak yapma imkanı sahip oluyor,  bu sayede % 50 - %60’ a yakın kar ederek yıllık tatil sistemlerinden daha avantajlı oluyorlar.


Sky Tower Hotel’de 6 yıl her şey dahil tatil fırsatı!


Devri Tatili kullanacağımız Sky Tower Hotel nerededir?

Batı Karadeniz'in incisi olarak tabir edilen Karadeniz'in şirin tatil yöresi Düzce ili Akçakoca ilçesindedir. Mavi bayrak plaj ünvanına sahip nezih Akçakoca’ da denize sıfır konumda tüm odaları eşsiz deniz manzarası ile Devr-i Tatilin  keyfini daha üst standartlarda yaşayacaksınız.


Sky Tower Hotel’de 6 yıl her şey dahil tatil fırsatı!


Süre ne kadar? 

Devr i tatiliniz yıl içinde  tarihleri kendi belirleyeceğiniz en az 1 hafta yada daha fazla haftadır. Devr-i tatil başlangıcı ilk gün ilk dakika’ dan itibaren 5 yıldız konforunda başlar, giriş çıkış günleri cuma, Cumartesi ve Pazar günleridir.


Sky Tower Hotel’de 6 yıl her şey dahil tatil fırsatı!

 

Renkler neyi ifade eder ?  Devr i tatilde sezonlar farklı renklerle ayrılmış olup 

KIRMIZI SEZON: Okulların kapalı olduğu yaz tatili sezonu temsil eder.

SARI  SEZON      : Sömestre tatili ( okul yarıyıl tatili) ve yaz tatili sezonun başlangıç öncesi ve

 bitiş sonraki tarihlerdir.

MAVİ SEZON   : İlk bahar ve sonbahar ayları içeren tarihleri temsil eder. 

BEYAZ SEZON : Tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri temsil eder.


Sky Tower Hotel’de 6 yıl her şey dahil tatil fırsatı!


Devr i Tatilde ne gibi haklarınız var ? 

Devr i tatil sahiplerinin  tüm haklarını gözetmek “ öncelikli kalite politikamız “ olup devri tatil sahiplerinin tatillerini konforlu ve yüksek standartlarda yaşamaları için, konusunda deneyimli uzman kadromuzla tatil keyfiniz emin ellerde.


Sezon içi değişim : Devr i tatil sahipleri yıl içerisinde tatil haklarını aynı sezon içinde farklı bir tarihle işletmeye 1 ay önceden yazılı olarak bildirmek kaydıyla (otelin müsaitlik durumuna göre) değişiklik yapabilir. Sezon içi bu değişiklik için işletme ayrıca bir ücret talep etmeyecektir.


Sezon dışı değişim : Devr-i Tatil sahipleri yıl içerisinde tatil haklarını  farklı bir sezon ( Kırmızı , sarı, mavi, beyaz ) ile  işletmeye 1 ay önceden yazılı olarak bildirmek kaydıyla değişiklik yapabilir. Sezon dışı değişim işletmenin değişiklik yapılacağı yıl içindeki sezon farkını ödemek koşuluyla gerçekleşecektir.


Biriktirme - Erteleme Hakkı : Devr-i tatil sahipleri yıl içinde tatil hakkını kullanamayacak ise işletmeye önceden yazılı olarak bildirmek şartıyla bir sonraki yıla erteleyebilir. Bir sonraki yıl tatil haklarını ikisini birlikte veya ayrı, ayrı kullanabilirler. Sonraki yıl kullanılmayan - ertelenen tatil hakkı bir sonraki yıla devredilemez.


Sky Tower Hotel’de 6 yıl her şey dahil tatil fırsatı!


Başkasına kullandırma :Devr-i Tatil sahipleri yıl içerisinde kullanmadıkları tatil haklarını verecekleri yazılı talimat ile başkasına kullandırabilirler. Devr-i Tatil sahibi vekili Devr-i Tatil sahibinin tüm haklarına sahiptir.

 

Devretme  Hakkı : Devr-i Tatil sahipleri haklarının tamamını bir başkasına devredebilirler. 

 devir işlemi işletmeye bilgi vermek ve işletmenin onayını almak kaydıyla geçerli olacaktır. Devr-i Tatil devralan 3. şahıs yada kurum Devr-i Tatilin tüm haklarına sahip olacaktır.

 

Diğer tatil sitemlerine göre devri tatilin avantajları nelerdir ? 


Diğer bir çok tatil sitemleri tatilcinin değil işletmenin avantajlarını gözetir örneğin sarfiyat yapılan elektrik , su ve ısınma bedelleri, gibi kullanıcıdan tahsil ediliyor ayrıca her yıl alınan yıldat veya aidat adı altında ortak giderler ve kullanıcının yararlandığı bir çok aktivite (oda temizliği, sabah – öğle – akşam yemekleri ve gece çorbası, 5 çayı, havuzlar, hamam, sauna , fitness gibi) 9 ekstra ücret ödenerek istifade ediliyor.


Helal sertifika Nedir ?

Helal sertifikalama, muteber, ehil ve tarafsız bir kurumun, söz konusu üretimi denetlemesini, helal standartlarla uygunluk içerisinde üretimin yapıldığını teyit etmesini ve buna bağlı olarak, onaylanmış bir belge vermesini kapsayan bir yöntemdir. Gıdalarda helal olma şartı ile birlikte, sağlığa uygunluk ve safiyet de olması gereken şartlardır. Ayrıca Helal Sertifikalama. Ülke yönetiminin kontrol birimlerine gıda emniyeti konusunda destek hizmeti de sağlar.


Ülke ekonomisi acısından: Tatilcilerin daha ekonomik ve önceden planlandığı için gereğinden fazla ödeme yapmadan daha uygun fiyatlara daha kaliteli ve nezih tatiller yaparak, birikimlerini daha farklı ihtiyaçlara harcayarak tasarruf etmeleri ülke ekonomisine kazandıracağı ciddi maliyetlerden bazıları.



Tüketici açısından: Garantili ve sabit fiyatlarla yarinin tatillerine bu günden sahip olmak, kalite olarak 5 yıldız standartlarında, sabit fiyat garantisi ile daha ekonomik her şey dahil konseptinde tatil yapmak, , değişim sistemlerinin sunduğu çeşit ve esneklik sayesinde huzurlu , keyifli tatil yapma imkanı, sistemin tüketiciye sağladığı yararlardır.


Sky Tower Hotel Web Sitesi: http://www.skytowerhotel.com/



projeye sor



Geri Dön