25 / 04 / 2024

Sky Tower Hotel'de yıl içinde 1 hafta her şey dahil tatil imkanı!

Sky Tower Hotel'de yıl içinde 1 hafta her şey dahil tatil imkanı!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Deniz manzaralı odalardan meydana gelen Sky Tower Hotel Batı Karadeniz Akçakoca’da hayata geçiriliyor. E7 GRUP tarafından inşa edilen Sky Tower Hotel Akçakoca projesinde İslami şartlara uygun tatil seçeneği sunuluyor.



183 deniz manzaralı oda ve 1 adet Kind Suite oda bulunan Sky Tower Hotel Akçakoca projesinde tek mavi bayraklı plajı bulunuyor. Thalasso therapy & spa alanı toplamda 5.000 metrekare kapalı alandan meydana  geliyor.  


Bab-ı Hayat Spa & thalasso therapy alanında, vip masaj odaları ile bay bayan için ayrı tasarlanmış havuz ve masaj alanları bulunuyor. Tesis içerisinde yer alan açık havuz ve otele plaj beyler ve haşema giyen bayan misafirlerin kullanımına sunuluyor. 


Bikini ve mayo tercih eden 13 yaş üzeri bayanlar için, bayan spa bölümünde yer alan kapalı havuza ya da bayanlara ait plajı kullanıyorlar. Otelde ayrıca VIP spa alanları ailelerin, balayı çiftlerinin kullanımlarına sunuluyor. 


Kongre alanları, toplantı alanları, aktivite alanları, eğlence alanları, çocuklara özel alanlar ve ibadet alanlarından meydana gelen Sky Tower Hotel Akçakoca projesinde helal şartlara uygun bir hizmet politikası sunuluyor.


Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/


projeye sor



Geri Dön