28 / 03 / 2024

Sky Tower Otel devre tatil!

Sky Tower Otel devre tatil!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Sky Tower Otel devre tatil fırsatı ile toplam 6 yıl olacak şekilde, her yıl 1 hafta tatil imkanları sağlanıyor. 5 yıldızlı olarak inşa edilen projede toplam 184 adet oda bulunuyor.



Sky Tower Otel devre tatil kampanyası devam ediyor. Fiyatları sezonlara göre değişiklik gösteren projede yüzde 20 peşin ödeme yapılması durumunda, taksitler 1.500 TL'den başlıyor.


E7 Grup imzası ile hayata geçirilen Sky Tower Hotel'in ortak yaşam alanları bilardo, tenis kortu, masa tenisi, Thalasso therapy & spa alanı, mini basketbol sahası, kongre alanları, mini futbol sahası, toplantı alanları ve oyun salonlarından oluşuyor. 


Bayanlara ait kapalı havuz ve plajı bulunan Sky Tower Hotel'de beyaz sezon ise tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri, kırmızı dönem yaz sezonunu, mavi dönem ilkbahar ve sonbahar aylarını, sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri temsil ediyor.


Sky Tower Otel devre tatil kampanyası ile 6 yıllığına, her yıl 7 gece 8 gün olmak üzere her şey dahil tatil fırsatı sağlanıyor. Projede fiyatlar beyaz sezon için 7 bin 500 TL, mavi sezon için 9 bin 600 TL, sarı sezon için 12 bin TL, kırmızı sezon için 16 bin TL olarak belirlendi. 


Sky Tower Otel satış ofisi 

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön