24 / 04 / 2024

Sky Tower Otel iletişim!

Sky Tower Otel iletişim!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Sky Tower Hotel Devr-i Tatil kampanyası kapsamında 6 yıllığına her yıl 1 hafta boyunca her şey dahil tatil imkanları sunuluyor. Sky Tower Otel iletişim için 444 7 759 numaralı telefonu arayabilirsiniz.



Düzce Akçakoca'da inşa edilen Sky Tower Otel'de yüzde 20 peşin ödemelerde, taksitler aylık 1.500 TL'den başlıyor. Projede toplamda 184 adet oda yer alıyor.


Fiyatların dönemlere göre değişiklik gösterdiği Sky Tower Otel kampanyası devr-i tatil fırsatı sunuyor. Kampanyadan yararlananlar toplam 6 yıl olacak şekilde; her yıl istenilen dönem içerisinde 8 gün 7 gece boyunca her şey dahil tatil yapabiliyor. 


Sky Tower Otel iletişim için 444 7 759 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje tenis kortu, kongre alanları, mini futbol sahası, masa tenisi, mini basketbol sahası, bilardo, toplantı alanları, Thalasso therapy & spa alanı ve oyun salonları gibi sosyal alanlardan oluşuyor. 


Sky Tower Otel Devr-i Tatil fiyatları sarı dönemde ise 12 bin TL, kırmızı dönemde 16 bin TL, mavi dönemde 9 bin 600 TL, beyaz dönemde 7 bin 500 TL şeklinde belirlendi.


E7 Grup tarafından hayata geçirilen Sky Tower Otel'de;

- Kırmızı dönem yaz sezonunu, 

- Beyaz sezon ise tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri, 

- Mavi sezon ilkbahar ve sonbahar aylarını, 

- Sarı dönem okulların tatil olduğu sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri temsil ediyor.


Sky Tower Otel iletişim 

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön