28 / 03 / 2024

Skycity'de 'dövizini bozdur TL’ye sahip çık' kampanyası başladı!

Skycity'de 'dövizini bozdur TL’ye sahip çık' kampanyası başladı!

Denizli’de iş yaşamını uluslararası standartlarda bir ortama taşıyacak SKYCITY projesi, “Dövizini bozdur TL’ye sahip çık” kampanyasına katıldı. Kampanya boyunca peşinat olarak getirilen her 1 Dolar, 4 TL sayılacak. Kalan tutar 24 ay 0 faiz ile taksitlere bölünecek.



Denizli’de iş yaşamını uluslararası standartlarda bir ortama taşıyacak SKYCITY projesi, “Dövizini bozdur TL’ye sahip çık” kampanyasına katıldı. Kampanya boyunca peşinat olarak getirilen her 1 Dolar, 4 TL sayılacak. Kalan tutar 24 ay 0 faiz ile taksitlere bölünecek.


Global Yatırım Holding iştiraki Pera Gayrimenkul, Türkiye ekonomisinde istikrarın korunmasına katkı için önemli bir adım daha attı. Pera, Denizli’deki ofis projesi SKYCITY’de “Dövizini bozdur, Türk Lirasına sahip çık” kampanyasına destek verdi.


Bu çerçevede SKYCITY’den ofis alacakların, kampanya boyunca getirdikleri her Dolar 4 TL sayılacak. SKYCITY’deki kampanyadaki fırsatlar bununla da bitmiyor. Peşinattan geri kalan tutar 24 aya kadar 0 faizle taksitlendirilecek. Yine tamamını peşin ödemek isteyenler için de Dolar 4 TL’den bozularak tahsil edilecek.


 


“İstikrarın korunması için desteğe devam edeceğiz”


Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel, Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini belirterek, “Grup olarak Türkiye ekonomisinin istikrarının korunması için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi. Çok anlamlı bir kampanyaya başladıklarını vurgulayan Bensel, “Sadece Türkiye’yi değil, uluslararası pazarda söz sahibi olan Denizlili işadamlarımıza önemli bir fırsat sunuyoruz. Her 1 Dolar’ı 4 TL’den bozacağız. İşadamlarımız bu önemli katkıdan yararlanarak kentin yeni cazibe merkezi haline gelecek SKYCITY’den ofis alma imkânı yakalayacak. SKYCITY, şehrin ilk ve tek yüksek katlı “yeni nesil” ofis projesi olacak. İnanıyorum ki Denizlili işadamlarımız bu kampanyadan yararlanacak ve yeni iş atmosferinin kazandırdığı ivmeyle uluslararası rekabette çok daha güçlü konuma gelecektir. Sahibi olduğumuz Van AVM’de de bu kapsamda bir süre önce TL’ye döndük. Global Yatırım Holding olarak Türkiye ekonomisine katkı sağlamaktan, Denizli’ye hizmet etmekten büyük onur duyuyoruz” diye konuştu.


 


Yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi


Faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde sadece Türkiye’de değil dünyada öncü rol üstlenen Global Yatırım Holding tarafından inşa dilen SKYCITY, Denizli’nin yeni cazibe merkezi olacak. Şehrin ilk ve tek yüksek katlı “yeni nesil” ofis projesi SKYCITY’nin inşaatı son aşamaya geldi. Gelişmiş sanayisi, güçlü şirketleriyle Türkiye ekonomisine en büyük katkıyı sağlayan iller arasında yer alan Denizli, modern çağın ileri mimarlık ve mühendislik teknolojileriyle donatılmış yeni iş merkezine 2017’de kavuşuyor. SKYCITY Haziran ayında sahiplerine teslim edilecek.


SKYCITY’de metrekare fiyatı 3 bin 500 TL’den başlayan ofisler Denizlili iş adamlarından büyük ilgi görüyor. Ofislerin yüzde 75’i inşaat tamamlanmadan satılmış durumda. SKYCITY’ye taşınacak firmaların yanında, yatırım için ofis alanlar da yüksek kazanç sağlamaya başladı bile.


Denizli iş yaşamında ilkler yaşanacak:


Yüksek kalitesi ve özgün detaylarıyla fark yaratacak SKYCITY, Denizlili işadamlarının alışkanlıklarını değiştirecek.


SPOR SALONU: Yoğun iş hayatında spor yapma fırsatı bulamayanlar için üyelik sistemiyle harika bir fırsat sunan spor salonunda aynı zamanda sauna ve buhar odası bulunuyor.


CONCIERGE: Toplantı odası ikramlarından uçak bileti, iş seyahati veya tatil rezervasyonları gibi pek çok hizmetin takibiyle concierge sistemi, ofis hayatını kolaylaştıracak.


7/24 GÜVENLİK: Ofisler günün her saati Skycity’nin sağladığı güvenlik sistemi ile korunuyor.


ÖZEL TOPLANTI ODALARI: Sayısız ayrıcalıklarla dolu ve farklı büyüklüklere sahip teknolojik toplantı odaları, saatlik kiralama sistemiyle, ihtiyaca uygun seçenekler sunuyor.


VİDEO KONFERANS: Kalabalık toplantı grupları için teknolojik alt yapı ile donatılmış video konferans odaları çalışanları ve misafirleri ağırlamaya hazır.


EĞİTİM ODASI: Son teknolojiye sahip eğitim odaları saatlik kiralama yoluyla personel eğitimleri sırasında ihtiyaç duyulacak her şeyi sunuyor.


SHOWROOM: Ürünler sergilenmek istendiğinde, showroom hizmeti alınabilecek.


SERVİS ODASI: Projeksiyondan yazıcıya kadar her türlü mobil ekipman kiralama imkanı ile ofis hayatını kolaylaştıracak çözümler sunuyor.


ARŞİV: Arşiv kiralama sistemiyle her türlü bilgi ve doküman istenen süre boyunca arşivlenebiliyor.


EĞLENCE ODASI: Bilardodan satranca, oyun konsollarından darta, güne eğlenceli bir mola vermek istendiğinde eğlence odası hazır.


İLK YARDIM: İlkyardım bölümü sağlıkla ilgili acil ihtiyaçlar doğrultusunda hizmet veriyor.


COPY CENTER: Kâğıt ve kırtasiye gibi ofis ihtiyaçlar hızlı ve güvenilir şekilde temin için Copy


Center hizmeti iş başında.


 


SAYILARLA SKYCITY


Satış fiyatı: 3 bin 500TL /metrekare


Satılabilir alan: 13.300 metrekare


İnşaat alanı: 15.352 metrekare


Teslim tarihi: Haziran 2017






Geri Dön