19 / 04 / 2024

Skyland İstanbul Ofis'te fiyatlar 6 bin 965 TL'den başlıyor!

 Skyland İstanbul Ofis'te fiyatlar 6 bin 965 TL'den başlıyor!

Firma: Eroğlu Gayrimenkul

Proje: Skyland İstanbul

Maslak Seyrantepe'de yapımı süren 504 ofisten oluşan Skyland İstanbul Ofis projesinde metrekare satış fiyatları 6 bin 965 TL'den başlıyor. Projede banka kredi ve firma bünyesinde taksit seçenekleri gibi ödeme yapılabiliyor...



İnşaat sektöründe 8 yıldır yer alan Eroğlu Holding iştiraki Eroğlu Gayrimenkul, Ofishane, Ümraniye Akkom Ofis Park, Florya Ofis Park, Platform Merter ve Harmony Towers'tan oluşan 5 projeyi tamamladı. Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, tamamladıkları 5 ofis projesine bir yenisi daha eklediklerini aktararak, "Ofis, alışveriş merkezi ve rezidanslardan oluşan bir başka karma projemiz Skyland İstanul'un ofis bloğunun yapımı Maslak Seyrantepe'de sürüyor" dedi. 


Skyland İstanbul Ofis blokunun 504 ofisten oluştuğunu kaydeden Eroğlu, ofis blokunda metrekare satış fiyatlarının 6 bin 965 TL'den başladığını belirtti. Bölgedeki canlılık, metroya ve TEM'e olan direkt bağlantısı, Türkiye'nin en büyük karma projelerinden biri olması sebebiyle projeye oldukça yoğun bir talep bulunduğunu aktaran Eroğlu, satışları devam etmekte olan ofis blokunda, banka kredi ve firma bünyesinde taksit seçenekleri gibi ödeme planları sunduklarını kaydetti. 


Her ofise kat bahçesi imkanı sunuyor Tamamen ofis projelerinden oluşan Akkom Ofis Park'ın Ümraniye Tepeüstii'nde 90 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olduğunu anlatan Eroğlu, "Bu projemiz 2010 yılında hayata geçti. Kâğıthane'de 55 bin 664 metrekare inşaat alanı olan Ofishane ise 2012 yılında, 2013'te tamamlanan Florya Ofis Park toplam 8 bin 475 metrekare alan üzerine kurulu bulunuyor" dedi. Halen satış ve kiralama imkânları olan Florya Ofis Park projesinde ise 73 ofis 5 dükkan olduğunu belirten Nurettin Eroğlu, 75 metrekare ile 833 metrekare arasında değişen ofis seçenekleri bulunan projede yer alan ofislerin fiyatının ise 535 bin TL'den başladığını söyledi. Ofislerinde güvenlik ve resepsiyon hizmeti verdiklerini aktaran Eroğlu, "Projelerimizde tüm ofislerin ihtiyacını karşılayacak otopark alanları da bulunuyor. Bunun yanı sıra çalışanların mola sürelerini daha iyi geçirmelerini sağlayacak bir yapı oluşturmaya da dikkat ediyoruz. Örneğin Ofishane projemizde her ofisin kullanımında olan kat bahçeleri bulunuyor" dedi. 

Yabancıları çekmek için konseptler çeşitlendirilmeli Ofis projelerinin genel projeler içindeki payının metrekare bazında yüzde 30 olduğunu aktaran Eroğlu, yabancıların ofis projelerine gösterdiği ilgiden memnun olduklarını kaydetti. Yabancı yatırımcıların taleplerinde backoffice, asistan ve teknik servis, teknik destek hizmetlerinin öne çıktığını belirten Eroğlu, "Yabancıların ofis projelerine daha fazla ilgi göstermesi için konseptler çeşitlendirilmeli" diye konuştu. 


Dünya



projeye sor



Geri Dön