25 / 04 / 2024

Smart City'de tapular tamam!

Smart City'de tapular tamam!

Şua İnşaat ve Siyapı’nın işbirliğiyle; yaklaşık 5 dönüm arsa üzerine yapımına 2015 Şubat ayında başlanan Smart City Residence projesinin tapuları çıktı.



Smart City Residence projesi güçlü portvöyü ve tecrübeleriyle sektörün öncüleri arasında yer alan Şua İnşaat ve Siyapı’nın işbirliğiyle; yaklaşık 5 dönüm arsa üzerine yapımına 2015 Şubat ayında başlanmıştı. 9 ay sonra 2016 yılının Aralık ayında tamamlanacak olan projenin tapuları çıktı.

 

Smart City  Residence projesi; Ümraniye ve Ataşehir bölgesinin tam ortasında yer alan İstanbul Uluslararası Finans Merkezinin yanı başında konuşlanıyor. İUFM bitimiyle de 9 ayrı metro istasyonunun yapılması planlanıyor. Kozyatağı metro’dan gelcek bağlantıyla, Ümraniye  Marmaray  ile entegrasyonu da gerçekleşmiş olacak. Boğaziçi Köprüsüne 10 km, Tem ve E-5’ e oldukça yakın mesafede bulunuyor. Lokasyonunun merkezi olmasıyla da toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesindedir.


Projede 1+1’den 3+1’e kadar değişen daire tipleri bulunuyor. 2 bloktan oluşan projede daire büyüklükleri 57 m² ile 157 m² arasındadır.


Satış ofisi ziyaret edildiğinde, kişiye özel firma bünyesinde ödeme planı, vade farksız taksitler, peşinatsız banka kredisi imkanlarını sunuluyor.


www.simartcity.com


Geri Dön