25 / 04 / 2024

Smart Hotels İzmir hizmete girdi!

Smart Hotels İzmir hizmete girdi!

Hakan Tanık ve damadı Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen'in oğlu Adnan Şen, "Smart Hotels" adıyla otel zinciri kurma kararı aldı. Zincirin ilk oteli ise 5 milyon lira yatırımla İzmir'de kısa sürede hizmete girecek.




İzmir'in tanınmış siyasetçilerinden Süha Tanık'ın oğlu Hakan Tanık ve damadı Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen'in oğlu Adnan Şen, "Smart Hotels" adıyla otel zinciri kurma kararı aldı. Zincirin ilk oteli ise 5 milyon lira yatırımla İzmir'de kısa sürede hizmete girecek.

Hakan Tanık ve Adnan Şen, Basmane'deki Hisar Oteli satın alarak tepeden tırnağa yeniledi. İki aile böylece İzmir'e 63 odalı yeni bir otel kazandırdı. Tanık ailesi yine aynı semtte 3 yıldızlı Tanık oteli işletirken, Şen ailesi ilk kez İzmir'de bir ticari yatırıma girmiş oldu.

Hakan Tanık, kendi otellerinde yıllık yüzde 92 doluluk oranı ile çalışıp yılda 15 bin yerli misafir, 7 binde yabancı misafir gecelemesi yaptırdıklarını belirterek "Kent turizmine katkımız, büyüğüm ve aynı zamanda eniştem olan Adnan Şen ile kurduğumuz Smart Hotels markasıyla devam edecek" dedi.

Zincir otel hedeflerinin ilk halkasını İzmir'e açtıklarını belirten Hakan Tanık "Tanık ve Şen aileleri olarak Smart Hotels için hedefimizi belirledik. Bu hedef, her sene büyük şehirlerde bir tane Smart Hotels markasıyla otel kurmak. Bunda başarılı olacağımıza inancımız sonsuz.  İzmir  ve ülke turizmine katkı koymak için biz taşın altına elimizi koyduk. Tanık oteldeki başarımızı Smart Hotels olarak ülke geneline yayacağız" dedi.


Yeni Asır


Geri Dön