19 / 04 / 2024

Smart Teknoloji'nin Davetlisi Simon Pierro Cebit Fuarına damga vurdu!

Smart Teknoloji'nin Davetlisi Simon Pierro Cebit Fuarına damga vurdu!

Akıllı ürünlerle yaptığı gösterilerle dünyada fenomen haline gelen illüzyonist Simon Pierro, S.M.A.R.T Teknoloji’nin davetlisi olarak geldiği Cebit Fuarı’nda ziyaretçilere unutamayacakları bir gösteri sundu...




Dijital Dünya’nın Sihirbazı Simon Pierro, Smart Teknoloji’nin Davetlisi olarak geldiği Cebit Fuarın’da Ziyaretçileri Çok Şaşırttı…


Dijital İllüzyonist Simon Pierro; Cebit Fuarın’da Ziyaretçilere Unutmayacakları Bir Gösteri Sundu.


Akıllı ürünlerle yaptığı gösterilerle dünyada fenomen haline gelen illüzyonist Simon Pierro, S.M.A.R.T Teknoloji’nin davetlisi olarak geldiği Cebit Fuarı’nda ziyaretçilere unutamayacakları bir gösteri sundu.



Akıllı ürün ve tablet bilgisayarlarla gerçekleştirdiği gösterilerle tüm dünyada merak ve ilgiyle takip edilen Simon Pierro, S.M.A.R.T Teknoloji markasının davetlisi olarak geldiği Cebit Fuarın’da tüm illüzyon kurallarını yıkarak teknoloji severlere hayal edemeyecekleri bir gösteri sundu. Smart Teknoloji standında yaptığı gösterilerle izleyenleri hayrete düşüren Simon Pierro; görmeye pek alışık olmadığımız illüzyon gösterileri ile fuar ziyaretçilerini kendine hayran bıraktı. Youtube’da yaklaşık 25 milyon izleyicisi olan, tablet bilgisayarla inanılmaz gösterilere imza atan Simon Pierro, fuar süresince yaptığı gösterilerde tabletten ayran çıkarıyor, tabletin içinde kendisiyle konuşan arkadaşının başından aşağıya bir su bardağı süt boşaltıyor, tabletteki tenis topunu eline alıyor ve tableti bir anda gazeteye dönüştürüyor. Fuarda Hülya Avşar için küçük bir gösteri yapan Simon Pierro; Yetenek Sizsiniz çekimleri nedeniyle kendisini ziyarete gelemeyen sanatçı içinde tablet bilgisayardan çıkardığı balonun üstüne “Hülya Neredesin?” yazarak tableti havaya bıraktı. Türkiye’deki gösterilerine ilerleyen zamanlarda da devam edeceğini söyleyen Pierro; Çok farklı showlar hazırladığını söyleyerek yakın bir zamanda bunları Türk insanıyla paylaşacağını söyledi. Her yıl oldukça keyifli organizasyonlara imza atan Cebit Fuarı bu yıl da Simon Pierro’nun yaptığı showlarla ziyaretçilere renkli ve sıra dışı anlar yaşattı.



Bundan sonraki süreçte Simon Pierro ile ilerleyeceklerini belirten S.M.A.R.T Teknoloji CEO’su İlker Torlak; “Simon Pierro’yu dijital dünyanın dijital sihirbazı olarak görüyoruz ayrıca S.M.A.R.T Teknoloji markasının konseptine en yakışacak tek isim olduğuna inanıyoruz. S.M.A.R.T Teknoloji ürünlerinin dünyada pek çok teknoloji marketlerde, Apple Store’lar da ve Türkiye’de de Teknosa’nın pek çok seçkin noktasında satıldığını belirterek Türkiye’nin en eğlenceli teknoloji markası olacaklarını ve bundan sonra Türkiye’de teknoloji alanında yeni bir dönemi başlatacaklarını söyledi. S.M.A.R.T Teknoloji markasını “Teknoloji hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı” sloganıyla tanımlayan İlkerTorlak; 2014’de her 4 kişiden 3’ünde akıllı telefon olacağını söylereyek; Simon Pierro dijital sihirle akıllı cihazlara bakışı nasıl değiştirdiyse, S.M.A.R.T Teknoloji ürünleri de tüm akıllı cihazlara bakışı değiştirerek teknolojiyi daha eğlenceli ve keyifli hale getireceğini belirtti.


S.M.A.R.T Teknoloji; 4 Farklı Konseptte Oluşturduğu Ürünleriyle Cebit Fuarında Teknoloji Meraklılarıyla Buluşdu. 


Türkiye’de akıllı ürün konseptine eğlenceli bir anlayış getirmeye hazırlanan S.M.A.R.T Teknoloji;  Smartplay, Smartwork, Smartlife ve Smartdesign olarak dört farklı konsepte teknoloji meraklılarına değişik ve farklı konseptlerde hizmet veriyor. Kendisini Türkiye’nin en eğlenceli teknoloji markası olarak gören S.M.A.R.T Teknoloji, farklı ve sıra dışı ürünleri ile hem çocuklar, hem de yetişkinler için teknoloji ağırlıklı, eğlenceli, tasarım odaklı ürün ve aksesuarlarla hayatı kolaylaştıran ürünler arasında ilk sırada yer alıyor. Teknosa’nın pek çok seçkin noktasında bulunan S.M.A.R.T Teknoloji; Türkiye’de görmeye alışkın olmadığımız enteresan ürünleri tek bir çatı altında buluşturan ilk ve tek şirket olarak büyümeye devam edecek.



Geri Dön