19 / 04 / 2024

SmartBS Otomasyon satış müdürlüğüne Selahattin Nayman’ı getirdi!

SmartBS Otomasyon satış müdürlüğüne Selahattin Nayman’ı getirdi!

Smart BS Otomasyon ve de Mühendislik yeni dönemde planladığı satış ve de bayilik ağı geliştirme faaliyetleri için Selahattin NAYMAN’ı satış ve pazarlama müdürü olarak seçti.



1999 yılında kurulan ve otomasyon sistemleri ile akıllı ev teknolojileri konusunda ülke genelinde var olan bayileri ile sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan SmartBS Otomasyon ve Mühendislik yeni dönemde planladığı satış ve bayilik ağı geliştirme faaliyetleri için Selahattin NAYMAN’ı satış ve pazarlama müdürü olarak seçti.

Bilkent Üniversitesi mezunu olan Nayman, İzmir, İstanbul ve Bursa’da çok sayıda markalı konut projesinin satış ve pazarlama koordinatörlüklerini yürüttükten sonra, son olarak Neopol İnşaat’ın  İzmir  ve Bursa’da gerçekleştirmekte olduğu projelerin yöneticiliklerini yürütmekteydi.

Aynı zamanda İzmir Kentsel Dönüşüm ve Geliştirme Derneği (İZKEND) kurucu üyesi olan NAYMAN, SmartBS Otomasyon ve Mühendislik İstanbul dışı yatırımlarını arttırma kararı aldığını belirttiğinde heyecanlandığını, kendisinin Anadolu’da geliştirilen konut projeleri hakkında süregelen bilgi ve tecrübelerinin de kendisine ve firmasına büyük katkı sağlayacağını düşündüğünü ifade etti. Nayman, firma olarak mevcut bayileriyle olduğu kadar aralarına yeni katılacak yol arkadaşlarıyla da güzel bir takım çalışması gerçekleştireceklerine inandığını söyledi. Gerçekleştirilecek çalışmalar sonucunda sadece İzmir, İstanbul ve Ankara’da yaşayanların değil tüm ülke genelinde yaşayan konut ve ofis sahiplerinin hatta deniz âşıklarının dahi akıllı ev konseptinde yer alan ürünler ile hızla tanışmasına ve nihai kullanıcıların büyük rahatlık ve konfor yaşamalarına katkı verecek olmanın heyecanını şimdiden yaşadıklarını belirterek konuşmasını tamamladı.



Geri Dön