20 / 04 / 2024

SMG Grup Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


SMG Grup Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Caner tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Eyüp, Akşemsettin Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi' nde kuruldu.



SMG Grup Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Caner tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta  Eyüp, Akşemsettin Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi'nde kuruldu.


SMG Grup Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir.  -Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin  tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. -Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat,tesisat,elektrik ve hafriyat,dekorasyon konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek, -İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her türlü emlak,gayrimenkul ,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak, kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. -Konut, mesken, toplu konutlarla ilgili site-apartman yönetim hizmetlerini yerine getirmek. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Yurt içi ve yurt dışı her türlü mühendislik ve mimarlık hizmetlerini vermek ve almak, fenni mesuliyeti üstlenmek  hak ediş düzenlemek, geçici ve kesin kabulleri yapmak ve yaptırmak, yurt içi ve yurt dışında mühendislik ve mimarlık çalışmalarını yapmak ve yaptırmak üzere ofis ve bürolar açmak.  -Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak.-Oto galerileri açmak, işletmek veya işlettirmek. -Her türlü altın (külçe altın hariç), mücevher, gümüş, bronz, platin, elmas, safir, inci, pırlanta, yakut, zümrüt ve diğer kıymetli madenlerden ve taşlardan mamul her türlü mücevherat, bilezik, kolye, yüzük, saat gibi süs ve takı eşyalarının almak, satmak, ithalatını ve ihracatını yapmak.  -Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu ve acenteliği yapmak. -Şirket faaliyeti ile ilgili her türlü nakil vasıtaları alır, satar, kiralar, kiraya verir. -Her türlü gıda maddelerini almak, satmak,komisyonculuğunu yapmak gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. Şirket gerek gördüğünde anasözleşmesinde ilaveler yapabilir,kredilere başvurabilir,kredi alabilir,gayrimenkul alabilir,kiraya verebilir.


SMG Grup Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Eyüp, Akşemsettin Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi 27/1 


Geri Dön